[Transfers] Buitenland

Status
Niet open voor verdere reacties.

Batigoal

Well-known member
Niet verrassend na de extreem koopzuchtige transferwinter van de Chinezen. Met de megapremies die clubs krijgen van de Chinese overheid en het feit dat de clubs daar niets te maken hebben met Financial Fairplay heeft iedere club op het hoogste niveau geld als water. Aangezien de transferperiode daar nog tot het eind van de maand duurt zullen er nog wel een aantal klappers volgen.
 

Batigoal

Well-known member
Omdat ook het tweede niveau van China gevuld moet worden met sterren; spits Nikica Jelavic verruilt West Ham Utd voor het gedegradeerde Guizhou Renhe. Dat is de ploeg van oud-Bundesliga-spelers Misimovic en Salihovic.

Transferbericht in de kantlijn: oud-Arsenal-spelmaker Andrey Arshavin gaat spelen in Macedoni? voor Vardar Skopje.
 

Pascallovic

Well-known member
Erg veel geld voor een speler die wat mij betreft geen zekerheidje is qua druk die er bij Real is in vergelijking met een Dortmund.
 

Batigoal

Well-known member
FC Bayern M?nchen heeft de komst van Mats Hummels bevestigd; de centrumverdediger van Borussia Dortmund keert terug bij de club waar hij begon.

Verder betaalt FC Bayern €35 miljoen voor wonderkind Renato Sanches van Benfica. Verrassend, aangezien Renato Sanches met name met Engelse clubs werd gelinkt.
 

U.G.

Well-known member
Inderdaad, MU had 'm zelfs al binnen, en dat voor slechts 70 miljoen, als ik bijna alle Portugese kranten moest geloven.

Grote talent, fysiek een beer, een drager a la Davids, maar moet nog veel finetunen...best veel foute passing nog. Hij is met superveel tamtam gelanceerd, want van Benfica, hij had er mss wel beter aan gedaan nog een jaartje of twee bij te rijpen in Portugal. Maar ik wens 'm desalniettemin heel veel succes !
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan