Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Keyser S?ze

New member
SW1-0025.jpg


Gok het aantal onderkinnen.
 

Eef de Kip

Well-known member
Tja, je kunt het nakakelen noemen, maar het kan ook zijn dat diegenen gewoon allemaal hetzelfde zien tijdens de wedstrijden.

Dan heb ik nog steeds meer vertrouwen in de trainers die hem opstellen dan dat zooitje ongeregeld dat hier langskomt. En voor de tigste keer, of je in de Bundesliga op het middenveld speelt of hier in de aanval, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het een wereld van verschil is.
 

RickPSV

Active member
Van Gaal wilt Cillessen ook al naar Man Utd halen aldus Voetbal Primeur. Wat heeft hij daar te zoeken? Ze hebben De Gea & Vald?s al.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Als je nou nog ??n keer 'wilt' waar je 'wil' bedoelt typt, geef ik je een ban :rumcolaa:
 

zwammy

Well-known member
De Gea gaat toch naar Madrid en Bale in de ruil naar Manchester of wilt hij dat zelf niet?
 

ALenstra

Well-known member
De Gea schijnt heimwee te hebben maar wie weet kan een fors salaris dat probleem verhelpen. Vraag me wel af of hij als Atletico-man wel naar Real kan.
 

Maasveld

Well-known member
De Gea naar Real is geloof ik al van de baan. Ze hebben hun pijlen inmiddels gericht op Neuer, waarmee we meteen weer on topic zijn aangezien Bayern in Cillissen de opvolger ziet.
 

Batigoal

Well-known member
Interessant artikel in de VI waarin 25 over het algemeen realistische ervaren spelers uit buitenlandse competities worden genoemd die een versterking kunnen zijn voor Ajax. Even los van of er iemand van dit rijtje zou komen laat het zien hoe kinderlijk eenvoudig het is een betaalbare kracht uit het buitenland te halen. En hoe g?nant het is dat Ajax telkens weer enkel de bekendste namen uit de Eredivisie weet te kopen.
 

Voetbal-Coach

Administrator
Ik vind dat realistisch wel meevallen. Sneijder en Huntelaar (en misschien van der Vaart en De Jong) willen nog niet terug, een Affelay, Alex en Vlaar zullen niet snel naar Ajax komen vanwege hun PSV en Feyenoord verleden. Vallen er al bijna zeven af..

Ik kan ook wel 80 namen bedenken van spelers die financieel haalbaar zijn voor Ajax. Vraag is of zij uberhaupt willen en of Ajax hun wil (Heitinga en Maduro; zijn die nog echt van waarde bij Ajax?)
 

Keyser S?ze

New member
Lijkt mij een onzinnig verhaal. De meeste van die spelers willen niet naar Nederland vanwege de onaantrekkelijke competitie of vanwege de lage beloning.
 

Voetbal-Coach

Administrator
Net het artikel te lezen. Ze hebben het over realistische mogelijkheden maar geven bij een aantal aan dat het waarschijnlijk onmogelijk is om ze te halen.
 

Batigoal

Well-known member
Over Guardado had je vorig jaar exact hetzelfde kunnen zeggen. Kwam ook totaal uit de lucht vallen. Het punt is dat je niet aangewezen bent op AZ-spelers en de Mike van der Hoorns van deze wereld.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan