Cambuur nieuws topic

PES5

Administrator
Forumleiding
Henkie Henkie. Wat een vieze spelletjes. Hij was eerst compleet verrast en nu stellen ze een goede bekende van hem aan. Van der Heide mag zich met recht genaaid voelen.
De Jong liegt dat het gedrukt staat. Natuurlijk wist hij dat ze Vd Heide aan de kant schoven.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Toch is het apart. De Jong zegt, ik wist van niks. Bestuur en TD zeggen, hij was op de hoogte.

Het kan toch niet zo zijn dat jij teamleider bent en een van je werknemers krijgt de zak terwijl jij van niks weet en nooit iets over zijn functioneren hoorde? Dat gaat er bij mij niet in.
 

De Groene Scout

Well-known member
Die beste man heeft groot gelijk. Even via een zijdeurtje richting de scouting worden geschoven.
Tja, als dan een bolwerk als De Vogels voorbij komt, is de keus snel gemaakt.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Moet 'ie wel 7e worden dit seizoen. En je mag daar maximaal 2x op rij niet winnen ;)
 

Bernardo

Well-known member
Henk de Jong tegen OF: "Ik heb wel eens gedacht: als ze me er wel uit gooien word ik gewoon supporter".

:duim::duim:
 

Bernardo

Well-known member
Cambuur praat begin 2016 met De Jong

Henk de Jong en SC Cambuur gaan begin 2016 in gesprek over het aflopende contract van de trainer, die in Leeuwarden nooit ter discussie heeft gestaan.
Na de eerste competitiezege van dit seizoen is de rust voorlopig teruggekeerd bij SC Cambuur. Vooral voor trainer De Jong was de opluchting groot. Waar de fans hem in slechte tijden bleven steunen, zaagden de media hardnekkig aan zijn stoelpoten. Volgens algemeen directeur Ard de Graaf heeft de positie van De Jong nooit ter discussie gestaan. 'Zoals we altijd hebben gezegd: Henk is onze hoofdtrainer. Daar stonden en staan we pal achter. En daar is na deze overwinning ook niks aan veranderd.'

De Graaf laat verder weten dat de clubleiding in 2016 met De Jong om de tafel gaat om over diens aflopende contract te praten. 'Sinds ik hier werk, weet ik niet beter dan dat we in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar met de trainer gaan praten. Dat is dan januari of februari. Dan kijken we naar de wensen en de idee?n van zowel Henk als de club. Voor ons is er geen aanleiding dit te verschuiven. Als we nu 26 punten hadden gehad, waren we op hetzelfde moment met elkaar gaan zitten.'

Door de 3-1 overwinning thuis tegen NEC heeft SC Cambuur na zestien wedstrijden tien punten. Daarmee bezet de club uit Leeuwarden de zeventiende plaats in de Eredivisie. De achterstand op de veilige vijftiende plek, die nu bezet wordt door Willem II, bedraagt vijf punten.

VI.nl

Absoluut verlengen, ook bij een eventuele degradatie gewoon hem als trainer houden.
 

Balderas

New member
Prima versterking voor Cambuur, als hij weer op zijn niveau komt wat hij bij Zwolle liet zien dan gaan ze bij Cambuur veel plezier aan hem beleven. Maar blijft hij in zijn "Twente sleur" hangen dan weet ik het niet. Het kan niet zo zijn dat hij het sinds zij transfer verleerd is, ik heb nog steeds de hoop in hem dat hij weer terugkomt op het niveau wat hij bij Zwolle had.

Maar hoe hebben ze dit nu opgelost? Hij was toch eigenlijk te duur voor Cambuur? Of is er ruimte gekomen na het ontbinden van het contract van Steblecki?
 

Bernardo

Well-known member
Nee dit staat los van de transfer van Steblecki. Geen idee hoe dit is geregeld. Het pas iig binnen het budget van Cambuur
 

Bernardo

Well-known member
Tom Hiariej voor het rest van het seizoen gehuurd van Groningen. Selectie is rond, keurig voor de start van de tweede seizoenshelft! En nu KNALLEN!
 
Bovenaan