Status
Niet open voor verdere reacties.

Kielse Rat

Well-known member
Uiteindelijk wint Everton met 2-1. De winnende treffer kwam van Lukaku, minuten na de gelijkmaker van Navas.

Pascallovic

Exeter City - Liverpool live op de BBC zo meteen. Gezien de opstelling vraagt Liverpool om uitschakeling.

Pascallovic

Liverpool komt met de reserves? Leuke voorbeschouwing op de BBC trouwens.
Niet eens de reserves Ze komen met de A1 of zo, aangevuld met Benteke en Jose Enrique. Die laatste speelt overigens zijn eerste Liverpool wedstrijd in een jaar. Rugnummer gemiddelde van 34.

JMD

Klopp is dus ook al bevangen door het Engelse virus dat je FA Cup/League Cup niet serieus neemt....

Nik

Member
Exeter staat halverwege met 2-1 voor. Op slag van rust scoren ze de 2-1 met hulp van doelman Bogdan.

de waan

Heerlijk stadion heeft Exeter. Mooi sfeertje ook.

Dat systeem van replays vind ik trouwens maar niks. Het mooie van bekervoetbal is juist dat je bij voorbaat al weet dat er over een paar uur hoe dan ook een beslissing is.