Darten

Status
Niet open voor verdere reacties.

Friesland

Well-known member
Inderdaad.

Slachtoffers in de eerste ronde: Adams, Hankey, Walton, O'Shea, Fitton, Robson en Montgomery. De als derde geplaatste De Graaf ligt er ook uit. Van de zes Nederlanders zijn alleen Veenstra en Wesley Harms over. Veenstra neemt het op tegen Atkins en Harms speelt tegen Williams. De laatste partij is pikant: de oude wereldkampioen (dan hebben we het over de WDF World Cup) tegen zijn opvolger en, dus, regerend wereldkampioen.

Bij de vrouwen liggen Dobromyslova en de als tweede geplaatste Sherrock eruit. De twee Nederlandses mogen tegen elkaar en de winnares mag in de halve finale aantreden tegen de winnares van het duel Ashton - Gulliver, dat zal Ashton worden, schat ik zomaar in.
 

Joost

Well-known member
De Graaf nu tegen 'local hero' Anca Zijlstra. Ik heb 3x tegen Anca gegooid in de zomercyclus hier, ze heeft me twee keer van het bord gegooid (13/14 darters), maar ik heb ook een keer gewonnen.

Die stond laatst met foto in de krant, ze had zo bij de mannen mee kunnen doen.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Ik was zondag op de Lakeside. Heel leuk om mee te maken, leuke sfeer en een prima dag uit. Het niveau op de Lakeside valt alles mee trouwens, de top bij de PDC is natuurlijk veel beter, maar als je de top 20 ofzo van de PDC wegdenkt, scheelt het nog maar heel weinig.

Het leukste om mee te maken was de opkomst van Ted Hankey, fantastisch.
 

Balderas

New member
Had die Hankey soms 3 maanden niet geslapen ofzo? Kolere zelden iemand gezien met zulke enorme wallen onder de ogen...
 

Friesland

Well-known member
Opvallend, Adams leek laatst weer de goede vorm te hebben.

Beetje pech met de loting. Er waren ook maar 4 spelers met een beter gemiddelde:
Scott Mitchell, de winnaar van vorig jaar
Scott Waites, de winnaar van 2013
Craig Caldwell, die door Mitchell werd uitgeschakeld
en... Jeff Smith, de tegenstander van Adams en vorig jaar nog halve finalist.

In de voorronde haalde Asada Seigo overigens ook een hoger gemiddelde dan Adams. Ook Caldwell en Smith moesten een voorronde spelen en haalden daar ook al gemiddeldes boven de 90.
 

Friesland

Well-known member
Durrant noteerde zojuist een gemiddelde van 95+, zijn tegenstander wordt mogelijk Waites, die al een gemiddelde van 96+ noteerde, dit toernooi.
 

Friesland

Well-known member
Harms is door naar de kwartfinales, de wereldkampioen van 2013 versloeg de regerend wereldkampioen, Jim Williams, met 4-3. In de kwartfinales neemt hij het op tegen de winnaar van Hughes - Razma.
 

Friesland

Well-known member
De twee Nederlandses mogen tegen elkaar en de winnares mag in de halve finale aantreden tegen de winnares van het duel Ashton - Gulliver, dat zal Ashton worden, schat ik zomaar in.

Nou, daar zat ik mooi verkeerd. Gulliver won, niet omdat ze haar oude niveau haal, maar omdat Ashton tientallen dubbels miste en niet in de buurt kwam van haar normale niveau. Beide vrouwen bleven onder een gemiddelde van 70 steken...
 

Friesland

Well-known member
En Waites wint uiteindelijk alsnog met 4-3, na een 3-0 achterstand.

kwartfinales mannen: (best of 9 sets)
Glen Durrant - Scott Waites
Wesley Harms (Ned) - Jamie Hughes
Jeff Smith (Can) - Dennis Harbour
Richard Veenstra (Ned) - Scott Mitchell

halve finales vrouwen: (best of 3 sets)
Aileen de Graaf (Ned) - Trina Gulliver
Ann-Louise Peters (Den) - Deta Hedman

Alle partijen zijn morgen. De bovenste twee partijen vormen het middagprogramma (vanaf 14:00), de overige partijen zijn 's avonds (vanaf 18:30).
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Zelf even tegen een vriend een best of 9 sets gegooid vanavond. 5-2 gewonnen, 64.34 gemiddeld met 3x 180. Hoogste finish 108. Shanghai 18. Ik ga weer vaker darten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan