Niet open voor verdere reacties.

PES5

Administrator
Forumleiding
Wat een beest, die Zouma. Man Utd is aanvallend zo weinig doortastend. Allemaal stilstaande spelers. Totaal verkeerd jngekocht.

Nik

Member
Wat een heerlijke wedstrijd was Everton - Stoke zeg, en wat heeft Stoke momenteel een lekkere aanval met Shaqiri en Arnautovic. Ik had nooit zoveel sympathie voor Arnautovic maar dit seizoen laat hij toch wel mooie dingen zien.

Batigoal

Well-known member

Twee gekkies die elkaar goed weten te vinden. Voor zolang dat goed gaat is het geweldig om ze te zien spelen.

Newcastle ook wel extreem zuur zeg. Afgelopen zaterdag in de slotseconde onterecht verliezen van Everton en nu strijdend aan het einde ten onder tegen WBA.

Satyr

Ze hebben kansen genoeg gehad, heb tot de 1-0 zitten kijken. Het had ook 3-3 of meer kunnen zijn. Die kippenvanger op doel kost ze een punt.

Kielse Rat

0-0 nog halverwege. City domineerde het grootste gedeelte, maar in de laatste 5 minuten toch 2 kansen voor Leicester. Ik heb het gevoel dat er zeker nog gaat gescoord orden in de 2e helft. Hopelijk valt die dan aan de goede kant.

Kielse Rat

Uiteindelijk toch geen goals, maar wel een heel genietbare wedstrijd. Arsenal gaat op doelsaldo het nieuwe jaar in als leider, maar het blijft lekker spannend bovenin.