Sat?kroketten Lekker & Gezond Discussietopic 2016/2017

Status
Niet open voor verdere reacties.

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Maar 8 doelpunten in de laatste 2 wedstrijden en onder de streep nu, gewoonweg schandalig. Vandaag geef ik een straftraining.
 

Kielse Rat

Well-known member
Godverdomme, scoor je 11 goals, levert het 0 punten op. :hsv: Het is nu ook weer niet dat ik dat elke week flik.
 

Wezeper88

Member
Een heuse degradatieduel uit bij Heracles. Matige pot, maar de tegenstander staat niet voor niets zo laag. Gelukkig toch nog 'overtuigend' gewonnen met 2-6 en de degradatiezone gaan we als het zo doorgaat snel verlaten!
 

Mario

Well-known member
2 overtuigende overwinningen brengen mij weer in hogere sferen ... het zou eens tijd worden.
 

Wezeper88

Member
De volgende wedstrijd thuis tegen FC Twente. Er gaan roddels rond dat de trainer van Twente onlangs is gesignaleerd in een homobar in Arnhem toen hij nog trainer was bij Go Ahead Kampen. Daarnaast gaan er verhalen rond dat hij zich heeft misdragen in de bar. Het is niet geheel duidelijk wat hij deed, maar het schijnt dat hij de sat?kroketten die hij besteld had niet opat, maar dit in een dronken bui als seksspeeltje gebruikte. Natuurlijk overleefden de kroketten het niet en is hij onder de viezigheid uit de bar gegooid. Het is een vaag verhaal, maar nu is hij natuurlijk wel een bekend gezicht geworden. Ben benieuwd of hij zich nog durft te tonen in Arnhem nu dit in de rondte gaat.
 
Geachte trainer van Vitesse,

Het verhaal van de homobar klopt, alleen zijn er grote misverstanden.
Omdat ik als trainer van Go-Ahead Kampen en nu van FC Twente van mijn tegenstanders iedere week een grondige analyse maak. (Geen anaalise, zoals in de wandelgangen de ronde gaat). Was ik in Arnhem beland om alvast op de promotie vooruit te lopen. De verzorger van de adelaar van Vitesse had een gouden tip, dat de selectie en trainer zich vaak in een homobar ophield voor vermaak. Wetende dat ik promotie zou gaan maken heb ik de complete selectie van Vitesse een bevroren satekroket gegeven. Deze werden allemaal als speeltje gebruikt en na de avond liep iedereen van Vitesse wijdbeens de deur uit. Op de ranglijst is het goed te zien dat deze tactiek hielp, want de spelers van Vitesse werden dit seizoen vaak gepoort. Dat ik de avond onder de sat? kroketten zat had te maken dat iedereen mij bedankte met de vingers nog onder de kruimels. En doordat de bar man het opviel dat ik geen interesse toonde in de aanwezige mannen werd ik eruit gegooid. Ik ben uiteraard ook in Vitesse na dit voor val en prestaties op de ranglijst, van plaats 17 naar plaats. Een trainer die niet meer in Arnhem welkom is. Maar ik laat mij uiteraard niet uit het veld slaan en wens de selectie en trainer als voorbereiding van aankomende week weer een gezellige homobar bezoek toe. Dat de sat? kroketten weer op de plaats mag komen waar hij normaal gesproken niet thuis hoort.

Met vriendelijke groeten,

Trainer van FC Twente
Winnaar Davis Cup 2015
 

banshee

Member
Niet te filmen.... 2 schamele punten gehaald afgelopen weekend. Shame on me !

Weet ook eventjes niet meer wat de juiste tactiek is. Iemand een suggestie? Gewoon knip plak kopieer van de koploperT doen ;)

Nee hoor, daar begin ik niet aan.

Hups, op naar het volgende speelweekend dan maar !
 

Maasveld

Well-known member
Niet te filmen.... 2 schamele punten gehaald afgelopen weekend. Shame on me !

Weet ook eventjes niet meer wat de juiste tactiek is. Iemand een suggestie? Gewoon knip plak kopieer van de koploperT doen ;)

Nee hoor, daar begin ik niet aan.

Hups, op naar het volgende speelweekend dan maar !
Kijken wat je hart je ingeeft en dan het tegenovergestelde voorspellen.
 

Abubakari

Well-known member
Excelsior uit tegen de uitzonderlijk kwakkelende Kralinger. Als ik naar mijn resultaten tegen de zwakke broeders van dit seizoen kijk heb ik in die wedstrijden veel te veel punten laten liggen. Of ik doe het belabberd tegen de mindere goden of ze schieten tegen mij uit hun slof. En aangezien ik winst wekelijks met verlies afwissel en vorige week al gewonnen heb zie ik de bui alweer hangen. Maar ik heb de boel extra op scherp gezet, winst levert een lekje in de top 4 (of 3) op, dus nou godgloeiendeglimmendegodver eens geen gestuntel tegen iemand die het spoor al tijden bijster is.:hsv:
 

zwammy

Well-known member
Verassend zeg. De kraker der krakers staat op het programma en het is heibel in trainerland. M?nchen. Manchester 2x, Chelsea, Real en Barca zitten opeens in de Arena dit weekend. Luister clubs, zwammy blijft bij NAC!! (dgs) En Marinos bij Ajax.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan