Champions League; Finale: Barcelona - Juventus

Kielse Rat

Well-known member
Real niks meer klaargespeeld in de 2e helft. Waar zat Bale eigenlijk heel de wedstrijd? Real zal het nog knap lastig krijgen volgende week.
 

Kielse Rat

Well-known member
Ik ben bang dat Juve er 1tje te weinig heeft gemaakt.

Het is inderdaad nipt en 3-1 had beter geweest. Als Ronaldo (en in mindere mate Bale en/of Rodriguez) een goede dag heeft, zal Real er nog wel over gaan. Maar ik vond vanavond nogmaals blijken, zoals in bijna elke topwedstrijd, dat Real gewoon los zand is dat moet teren op klasseflitsen van zijn vedetten (lees: Ronaldo). Dan staat er bij Juventus tenminste wel een blok.
 

Batigoal

Well-known member
Real zal uiteindelijk wel door gaan dankzij een bevlieging van Ronaldo of Bale ofzo. Voor mijn gevoel is het Real Madrid van dit jaar een klasse of 2 minder dan dat van vorig jaar. Kroos en Rodriguez zijn natuurlijk prima aanwinsten, maar als team vind ik het niet zo indrukwekkend lopen als voorheen.

Pepe heeft zijn beste jaren ook wel gehad inmiddels.
 

Maasveld

Well-known member
Het probleem is denk ik vooral de man voor de verdediging. Alonso kan die positie als geen ander invullen. Tegen mindere tegenstanders komen ze er met 3 aanvallende middenvelders nog wel mee weg, maar nu staat Ramos daar maar die heeft op die positie veel te weinig ervaring. Daarnaast mis je Ramos dan in de verdediging. Dat Rodriguez Di Maria nog niet kan vervangen is best logisch. Die 2de was vorig seizoen echt weergaloos en zal dat niveau waarschijnlijk ook nooit meer bereiken.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan