DFB Pokal

gevegt

Well-known member
BMG heeft het erg lastig. S04 zet ze constant onder druk en heeft al een paar mogelijkheden gehad.
 

gevegt

Well-known member
De verslaggever leeft nog in het verleden met zijn balbezit. S04 valt wel aan, maar BMG verdedigt erg goed en is levensgevaarlijk als ze er uit komen.
 

zwammy

Well-known member
Wat gek zeg die reclameborden bij Freiburg, ik dacht dat dat niet mocht zo dicht op het veld.
 

Maasveld

Well-known member
AUSW?RTSSIEG!!!

Morgen een wat uitgebreider verslag.
Om half 6 werd er verzameld bij de D?ner om een goede bodem te leggen. Ik was met een seizoenskaarthouder van Schalke en een seizoenskaarthouder van Gladbach, dus de steekjes onder de gordel vlogen al direct onder de tafel. Om 6 uur koers gezet richting Gelsenkirchen, ruim op tijd dus dachten we tot Oberhausen. Daar kwamen we in een ellenlange file veroorzaakt door een ongeluk. Dan maar binnendoor via Bottrop. Uiteraard lag de helft van de route weer open dus na een aantal omleidingen konden we pas om kwart over 8 parkeren. De reis duurde dus 2 keer zo lang als normaal. In een drafje dan maar naar het station, alwaar we om 20:29 binnen stapten. Precies op tijd, maar wel met een droge nek.

Dan de wedstrijd. Het eerste half uur was volledig voor Schalke. Gladbach hanteerde veelvuldig de lange bal maar Drmic, die weer eens mocht opdraven, verloor elk duel. Schalke was enkele keren gevaarlijk door de lucht en kwam met di Santo en Huntelaar twee keer alleen voor de keeper, maar de nog immer met een masker spelende Sommer was twee keer de baas. Na een half uur kreeg Gladbach wat meer controle en werd er eindelijk over meer over de grond gecombineerd, wat overigens niet tot mogelijkheden leidde. Vlak voor rust dan het moment waar 85% van de Veltins Arena bang voor was. Een uitglijder van Matip zorgde ervoor dat Stindl alleen op Schalke-keeper Gspurring afging. De aanwinst van Hannover liet zien hoe het wel moest en plaatste de bal keurig in de lange hoek.

Tijdens het bier halen vlak na rust zag ik op 1 van de vele tv's op de rondgang dat Gladbach een discutabele penalty kreeg. Gspurring tikte Stindl lichtjes aan, die met een mooie duik de zwak fluitende scheidsrechter een handje hielp. De penalties van Gladbach zijn dit seizoen niet om over naar huis schrijven, maar Hazard maakte geen fout: 0-2. Een klap die de thuisploeg niet meer te boven kwam. De frisheid en het geloof van de eerste helft was nergens meer te bekennen. Gladbach daarentegen werd nog enkele malen gevaarlijk via de counter, maar gescoord werd er niet meer. Het Schalke-publiek liet zich nog van hun slechtste kant horen met de spreekkoor 'wo ist Andr? Hahn,' maar we zullen het maar op frustratie gooien.

Al met een mooie pot voetbal met goede sfeer aan beide kanten en uiteindelijk de goede winnaar!
 

gevegt

Well-known member
Goed verhaal.
Waar ik nog wel benieuwd naar ben is het rapport van KJH, dat mag natuurlijk tijdens een vergadering, maar ik wil de leden je analyse ook niet onthouden.

Kleine tip, probeer de volgende keer, als het druk, is de A42. Dan heb je een beter stuk zonder snelweg.
 

Maasveld

Well-known member
We hebben gisteren ook de A42 gepakt, maar tegen ongelukken kun je niet op.

Rapport volgt maandag. Eerst intern bespreken en dan zien we wel of we het naar buiten brengen.
 
Bovenaan