sc Heerenveen Nieuws topic

Jozsef

New member
Dit verwacht je bij zo ongeveer elke club in Nederland, maar nou juist niet bij Heerenveen.
 

Fabian

Active member
Dit verwacht je bij zo ongeveer elke club in Nederland, maar nou juist niet bij Heerenveen.

Gezien de laatste jaren verwacht ik het juist wel bij Heerenveen.

Sinds het vertrek van Riemer is het een puinhoop. Niet in de laatste plaats door Riemer zelf overigens.
 

Bernardo

Well-known member
arjen de boer ‏@arjendeboer12 4 u4 uur geleden
15 sponsors hebben sinds de berichtgeving dat Van der Wiel wordt ontslagen het sponsorcontract opgezegd.

arjen de boer ‏@arjendeboer12 4 u4 uur geleden
Het nakende vertrek van Van der Wiel als voorzitter kost de club nu al 1.3 Mio aan sponsorgeld. Oa bouwbedrijf Van Wijnen stopt ermee.

:eek:mg:
 

erka

Well-known member
CQvxTXFWEAANPX_.png:large
 

Bernardo

Well-known member
Aandeelhoudersvergadering van vandaag uitgesteld. Nu volgende week. Nog een week langer deze soap:D
 

De Wolf

Well-known member
Stuur die Chinezen anders even door, voor 35 miljoen de Babi Pangang Lekker & Gezond Competitie, daar droom ik al jaren van!

Eet jij maar lekker dat ranzige nep Chinees voer. Heel ongezond want je zet een paar uur later de frituur aan voor een paar ongezonde kroketten.
 

Bernardo

Well-known member
‘Fop-Chinezen’ nemen Heerenveen beet vanuit flat in Beijing
Zaterdag, 10 oktober 2015 om 07:47
De zogenaamde Chinese mega-investering bij sc Heerenveen draait uit op een fiasco. De Telegraaf zocht uit wie er achter Beijing Successful Investment Management zit en ontdekte dat de hele onderneming vaag en schimmig is. Een gezicht heeft de firma niet, de kantoortelefoon wordt opgenomen door iemand die geen Engels spreekt en de assistent-ceo doet vaag over de interesse die het bedrijf al dan niet heeft in sc Heerenveen.
/
Voorzitter Jelko van der Wiel verklaarde deze week al tegenstander te zijn van een forse investering door BSIM, omdat hij geen goed gevoel heeft bij de firma. Hij kon niets logisch vinden toen hij het bedrijf intikte in Google en wierp zich op de barricaden. Er zijn echter ook bestuursleden die voor een overname zijn en aan de kant van Pieter Visser staan. Hij is de initiatiefnemer en probeert de zaken rond te krijgen. De Telegraaf ruikt onraad en publiceert nu een verhaal over de ‘fop-Chinezen’.
De ochtendkrant schrijft hoe tussenpersoon Visser hard zijn best doet om te voorkomen dat er rechtstreeks contact wordt gelegd tussen de club en de mysterieuze firma uit Beijing. Het contact gaat via hem en hij wil de deal beklinken, zo stelt de ochtendkrant. Verslaggevers gingen zelf op zoek naar de mensen die BSIM zouden runnen, maar gaandeweg ontdekten ze dat er maar weinig klopt aan het hele verhaal. Uit uitgelekte correspondentie tussen de club en het concern kwam een adres naar voren en dat bezocht de krant.
/
“Maar daar blijkt geenszins het schitterende kantoor te zitten dat je verwacht bij dit zogenaamde wonderconcern. Achter een oude voordeur met een Chinese nieuwjaarswens, die saillant genoeg ’fortuinlijk’ betekent, zit dus het bedrijf dat Heerenveen moet redden en naar grote hoogten moet stuwen”, geeft de krant zaterdagmorgen aan. Ondanks herhaaldelijk kloppen wordt de deur niet geopend. De buren zeggen van niets te weten en ontkennen dat er een bedrijf huist in het pand.
Wanneer De Telegraaf telefonisch contact zoekt, wordt er wel opgenomen, maar de man aan de lijn spreekt geen Engels. Hij weet ook niets van een eventuele deal met een Nederlandse club en verwijst naar assistent-ceo Kong Weiqing. Die heeft drie telefoonnummers, beschrijft het dagblad, maar twee gebruikt hij er niet en hij blijft vaag over de interesse in sc Heerenveen. Volgens hem is het niet meer dan ‘een idee dat speelt’. Waar het grote kantoor van BSIM precies is, wil hij niet zeggen.
Vergadering uitgesteld
Vrijdagavond zou er vergaderd worden door het bestuur van sc Heerenveen, maar die bijeenkomst werd zonder opgaaf van reden een week verplaatst. Er zou gesproken worden over het ontslag van voorzitter Jelko van der Wiel, maar dat gaat nu dus nog even niet door.

:rumcolaa:
 

erka

Well-known member
Net even bijgelezen op het Heerenveen forum

Man man man, waar is die nuchterheid gebleven.
 
Bovenaan