Wedstrijdshirts 2023/2024

Abubakari

Well-known member
Ja, een mislukt vingerverf experiment een ode aan Vincent van Gogh noemen wat dan weer moet slaan op het creatieve van Ajax.
Nu al geen zin komend seizoen, al komt dat niet alleen door het lelijke shirt.
 

ALenstra

Well-known member
Geen zin met een nieuwe veelbelovende trainer? En Ajax heeft wel een geschiedenis als het gaat om lelijke uitshirts.
 

Joost

Well-known member
Het nieuwe uitshirt kent een grijsblauw-achtige accentkleur. Op het tenue is een bevlekt patroon terug te vinden met donkere en lichtere tinten. Dit design is geïnspireerd op de penseelstreken van grootmeester Vincent van Gogh. Dit representeert de creatieve kant van Ajax en staat symbool voor het talent. Het logo van Ajax heeft dezelfde kleur als het shirt, de details in het embleem zijn geel gemaakt. Ook de sponsor Ziggo en het Adidas-logo (inclusief strepen) zijn voorzien van dezelfde kleur geel. Hetzelfde geldt voor de bedrukking, op de meer effen achterkant van het uitshirt.

Wat verder opvalt aan het nieuwe uittenue zijn de blauwgroene banen die via de heup naar boven lopen en eindigen ter hoogte van de schouders. Verder kent het shirt een v-hals met gele doorgetrokken streep die aan de achterzijde van de hals zit. Ook de drie andreaskruizen zijn terug te vinden aan de achterzijde van de hals.

Creatief is het wel.
 
Bovenaan