Belgische competitie

Joost

Well-known member

KV Oostende is binnenkort niet meer.
 

JMD

Well-known member
Club kan kampioen worden komend weekend in een duel tegen de stadgenoot Cercle. Een punt is genoeg...
Als Union thuis van Genk wint worden zij 2e (voorronde CL), Anderlecht ligt op de loer voor die plek
 

Batigoal

Well-known member
Anderlecht stond behoorlijk onder spanning zo te zien. Overigens trainer Hayen van Club Brugge ook; die is geschorst notabene voor de kampioenswedstrijd.
 

Batigoal

Well-known member
Club Brugge kampioen dankzij een om onduidelijke redenen afgekeurde goal. Dit doet de geloofwaardigheid van het Belgische voetbal niet ten goede. Wat een bizarre klucht.
 

Kielse Rat

Well-known member
Discutabele fase inderdaad. Club Brugge wel heel sterke play-offs gespeeld. Bewijst nog maar eens dat je op het juiste moment moet pieken om kampioen te worden in België. Jammer voor Union, dat over heel de competitie de sterkste ploeg was, maar op het verkeerde moment een dip kende. Hopelijk wil het volgend seizoen eens lukken.
 

Maasveld

Well-known member
Het zou inderdaad kunnen zijn dat de scheids moest beoordelen of er een nieuwe situatie was ontstaan. Maar goed, zo lang er geen open communicatie is zullen we het nooit weten.
 

Joost

Well-known member
Eendracht Aalst werd kampioen in 2e amateur maar kreeg geen licentie om in 1e amateur te gaan spelen. Dan moet je alsnog wel weer een licentie voor 2e en 3e amateur aanvragen. Dat mislukte dus Eendracht speelt komend seizoen in 1e Provinciale.

Maar volgens de Turkse eigenaren is het allemaal de schuld van de bond.
 

erka

Well-known member
Eendracht Aalst is toch wel één van de Belgische clubs met de grootste historie op dit gebied. Hoevaak daar al niet iets is misgegaan.
 
Bovenaan