Oranje Leeuwinnen

Abubakari

Well-known member
PES5 houdt niet van damesvoetbal en had verplichtingen van het werk.
Ik ben ook geen damesvoetballiefhebber, maar als deze wedstrijd in Groningen was geweest was ik denk ik wel even gaan kijken. Staat wat op ‘t spel, vol stadion, altijd leuk.
 

Friesland

Well-known member
Ook vandaag was het weer heel slecht. Groot verschil met de voorgaande drie wedstrijden is dat er dit keer werd gewonnen en dat is natuurlijk het belangrijkste.
 

erka

Well-known member
Geen vrouwen WK in Nederland. Gelukkig maar, scheelt een hoop hype. Want erka houdt ook niet van vrouwenvoetbal.
 

JMD

Well-known member
Het bid van NL/BEL/DUI zag er op zich goed uit, veel stadions dicht bij elkaar, maar dat Zuid Amerika nog nooit een WK Dames had georganiseerd en Brazilië een voetbalgrootmacht is (ook bij de dames) woog dus zwaarder. Imo ook logisch.
 

Mario

Well-known member
En net als bij elke toewijzing van een groot FIFA toernooi moet je met centen op tafel komen. Heerlijk naief ook weer van Nederland om te denken dat heel Europa op je gaat stemmen. Maar goed, wat erka ook al zegt ...
 

JMD

Well-known member
Nou is het wel zo dat de selectiecommissie het bid van BRazilië hogere cijfers gaf dan het NE/BEL/DU bid...
 

Mommiej

Well-known member
Het is heel simpel. Fifa = Brazilie meer geld dan Ned/Bel/Dui. Dat is de enige reden dat die selectiecommissie hogere cijfers gaf aan Brazilie.
 

ALenstra

Well-known member
In Brazilie kan de FIFA meer vrijheids-beperkende regels opleggen zoals een complete snelweg blokkeren voor Infantino. Verder hadden Nederland/België/Duitsland hun zaken niet voor elkaar tijdens een controle van de FIFA.
 

Batigoal

Well-known member
Het had wel leuk geweest zo'n eindtoernooi weer in o.a. Nederland, maar op zich wel logisch dat Zuid-Amerika ook eens een keer de kans krijgt dit toernooi te organiseren.
 
Bovenaan