Champions League 2021-2022

JMD

Well-known member
In 1989 speelde PEC Zwolle'82 tegen Volendam in de laatste competitiewedstrijd met 0-0 gelijk zodat beide ploegen behouden bleven voor de eredivisie. De spelers van beide elftallen kwamen niet van hun plaats en schoven elkaar de bal toe. Het was de moeder aller salonremises. Het gewenste reultaat werd bereikt met een minimum aan inspanning
Dit lijkt mij wel een aantrekkelijk uitgangspunt voor je begripsvorming.
Was 1988… daardoor ging az eruit. In 1989 degradeerde pec.
 

Raul

Active member
In 1989 speelde PEC Zwolle'82 tegen Volendam in de laatste competitiewedstrijd met 0-0 gelijk zodat beide ploegen behouden bleven voor de eredivisie. De spelers van beide elftallen kwamen niet van hun plaats en schoven elkaar de bal toe. Het was de moeder aller salonremises. Het gewenste reultaat werd bereikt met een minimum aan inspanning.

Dit lijkt mij wel een aantrekkelijk uitgangspunt voor je begripsvorming.
En wat dacht je van Oostenrijk-BRD in 1982? Het bedrog van Gijón?


Weer geen cup met de grote oren voor Pep.
Tijd om te vertrekken. Welke sjeik wordt het nu?
 

Raul

Active member
In Parijs zijn ze het inmiddels ook wel gewend om de CL níet te winnen. Dat lijkt me dus een passende volgende stap voor Guardiola.
Haha goeie. Nou, ik denk eerder dat hij zo’n grote vriend Luis Enrique een keer gaat aflossen. Mark my word ;).
 

Abubakari

Well-known member
HUP REAL!!!


De finale van de Champions League van dit seizoen gaat tussen Real Madrid en Liverpool. Real Madrid werd onlangs al kampioen van Spanje en zodoende kan gesteld worden dat als De Koninklijke de Champions League wint, dat Ajax dan in pot 1 terechtkomt.

Liverpool staat op dit moment tweede in de Premier League, maar de kans op een landstitel lijkt klein. De achterstand op koploper Manchester City bedraagt drie punten en bovendien is het doelsaldo van The Citizens een stuk beter. Wanneer Liverpool de Champions League wint, maar geen kampioen wordt, zal Ajax terechtkomen in pot 2.
 

zwammy

Well-known member
Pot 2 is prima voor een club die pretendeert het Bayern München lastig te kunnen maken in de Bundesliga.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Als je kijkt naar wat er in pot 2 terecht kan komen, is het niet zozeer gunstiger om in pot 1 te zitten...
 
Bovenaan