Nacompetitie Topamateurs 2021-2022

JMD

Well-known member
Op deze glorieuze dag voor het amateurvoetbal wordt er ook gevoetbald.

De finale nacompetitie 3e/HK zaterdag is beslist, rkav Volendam speelde 2-2 gelijk tegen ARC, en doordat het uit met 0-1 gewonnen had promoveert rkav net als de grote broer naar een niveau hoger.
VVOG staat met 0-1 voor bij SC Feyenoord en lijkt dus behouden te blijven voor de 3e divisie, want dinsdag j.l. won VVOG in eigen huis met 3-1. Het gaat dus een stuk makkelijker dan vorige week.

In de nacompetitie 2e/3e divisie staat Kozakken Boys 2-1 voor tegen DVS'33 Ermelo, het was 1-1 in Ermelo. Ze zijn in de slotfase. Om 18.00 wordt afgetrapt in Veenendaal voor het duel GVVV - HSC'21, GVVV won het heenduel met 3-1. Het lijkt dus in de finale tussen Kozakken Boys en GVVV te gaan.
 

JMD

Well-known member
GVVV wint thuis ook met 3-1 en gaat dus naar de finale.

Woensdag a.s. Kozakken Boys - GVVV, zaterdag de return. Beide 2e-divisionisten spelen dus om 1 plek in de 2e divisie van komend seizoen
 

De Groene Scout

Well-known member
Gewoon de 2 favorieten dus in de finale.
HSC'21 vanmiddag geen schijn van kans. Konden geen vuist maken en op 3 kleine mogelijkheden en een fraaie treffer van Mo na niets te vertellen gehad. Terechte winnaar over 2 duels.
Het lange, maar mooie seizoen zit erop; even 3 weken rust en dan starten we met de nieuwe voorbereiding.
 

de waan

Well-known member
Jammer dat het geen wedstrijd kon worden, maar eigenlijk was dat na een kwartiertje wel duidelijk. Verschil tussen tweede en derde divisie is immens geworden inmiddels. En ook teveel afwezigen. Drie spelers in de basis die dit seizoen amper hebben gespeeld was iets teveel van het goede.

Blijft staan dat het een heerlijk toetje van het seizoen was. Hopelijk een goede boost voor het zelfvertrouwen naar het nieuwe seizoen.
 

JMD

Well-known member
OJC Rosmalen wint thuis met 4-2 van Hoogland, waardoor OJC promoveert en Hoogland degradeert. Het duel tussen UDI'19 en Orion werd 2-1, waardoor er verlengd moest worden en uiteindelijk strafschoppen nodig waren. Die werden door UDI'19 net iets beter genomen, waardoor zij naar de 3e divisie promoveren.

Overigens opvallend dat alle drie de ploegen uit HK A in de 1e ronde eruit vlogen en alle drie de ploegen uit HK B door gingen...
 

bqandy

Well-known member
Hoofdklasse/eerste klasse zondag.
Nemelaer - TAC'90 2-1 Tac gedegradeerd.
Longa'30 - Bemmel 5-1
Heino - Minor 3-1
Boshuizen - AGB in blessuretijd gestaakt bij de stand 1-2. Grens voelde zich bedreigd.

Finales: Longa - Nemelaer en Heino tegen... Waarschijnlijk AGB.
 

bqandy

Well-known member
AGB hield stand in de laatste vier minuten en speelt in Lelystad de finale tegen Heino.
 
Bovenaan