Jack's League seizoen 2021/2022

Abubakari

Well-known member
ASWH begrijp ik, die hebben het verlengde verblijf in de TD te danken aan corona.
Ze stonden vorig seizoen tweede toen het seizoen stopgezet werd. Laatste post dat seizoen van Unregistere:
Wij staan nu dus tweede, maar ook Spakenburg (1-2 winst bij Koninklijke HFC) en Quick Boys hebben twaalf punten.
Jaar daarvoor zijn ze wel gered door corona maar om daar nu nog over te beginnen is flauw.
 

De Groene Scout

Well-known member
Loopt nog niet lekker bij de grootmachten IJsselmeervogels en Spakenburg. Beiden opnieuw verloren en nog maar 1 puntje. Ook Quick Boys maakte een misstap; thuis werd met 0-1 verloren van De Treffers. HHC kort voor tijd nog met 0-1 achter. Die hebben ook een valse start.
 

De Groene Scout

Well-known member
HHC zal ook nog wel verder oprukken.
Grootmachten Quick Boys en IJsselmeervogels blijven in de onderste regionen hangen na opnieuw een nederlaag. Daar zal over enkele weken wel iets gebeuren: trainer eruit of een tropische aankoop.
 

De Groene Scout

Well-known member
De kopgroep wint vandaag allemaal.
De opmars van HCC stokt weer even na een nederlaag bij Kozakken Boys.
GVVV heeft het nog altijd lastig. Slechts 1 schamel puntje na 6 duels en een doelsaldo van -12.
 

Sjorro

Member

BERRY SMIT LEVERT CONTRACT IN​

Berry Smit heeft vandaag kenbaar gemaakt zijn lopende contract als hoofdtrainer van de A-selectie van IJsselmeervogels met onmiddellijke ingang te willen beëindigen.

De 48-jarige hoofdtrainer heeft aangegeven door zijn dagelijkse werk als uitvoerder in combinatie met zijn gezinssituatie, onvoldoende tijd beschikbaar te hebben om IJsselmeervogels uit de sportief moeizame periode te krijgen. Smit leidt vanavond nog de training en heeft daarin zijn besluit aan de staf en selectie kenbaar gemaakt. Eerder vandaag deed hij datzelfde bij het bestuur.

Erwin van der Lugt betreurt dat we met elkaar in deze situatie zijn beland, maar respecteert de moedige beslissing van Berry om zijn positie beschikbaar te stellen. "Het zegt wat over de mens achter de trainer Berry Smit hoe hij zich in deze situatie naar de club heeft opgesteld. Zonder teveel in detail te treden zijn we daar opnieuw positief in verrast. We wensen Berry daarom ook sportief, maatschappelijk en privé het allerbeste."
 

De Groene Scout

Well-known member
Wel een mooie uitleg weer van zo'n club. Die kerel presteert niet, moet eruit en krijgt een mooie zak geld mee als hij dit verkondigd in de media.
Doen ze knap die Vogels.
 

De Groene Scout

Well-known member
Het vertrek van Smit bij IJsselmeervogels heeft wel direct voor resultaat gezorgd. Thuis werd met 2-1 van RBB gewonnen.
Ik gok dat binnenkort Katwijk hetzelfde kunstje uithaalt en de trainer eruit wipt, die blijven onderin bivakkeren na een nederlaag en de eerste 3-punter voor ASWH.
 

De Groene Scout

Well-known member
Geen echt opvallende uitslagen vandaag. TEC verliest wel en zakt wat weg uit de kopgroep (stonden misschien ook wel een beetje te hoog).
De Grote jongens Spakenburg, QB en de Vogels beginnen nu toch ook vaker punten te pakken en laten de onderste regionen meer los.
Katwijk blijft eenvoudig aan kop.
 

Abubakari

Well-known member
Bij RBB.

De wedstrijd Rijnsburgse Boys – AFC die zaterdagmiddag gespeeld zou worden is afgelast. De aanleiding zijn positieve zelftesten op corona bij het Rijnsburgse team. Zeer waarschijnlijk is de besmetting opgelopen tijdens de Bekerwedstrijd van afgelopen dinsdagavond. In het team van tegenstander De Treffers zijn deze week ook spelers positief op corona getest. De wedstrijd De Treffers – IJsselmeervogels was daarom al eerder deze week afgelast.
 
Bovenaan