Amateurvoetbal algemeen

bqandy

Well-known member
Oh, toch wel. De site voelde voor mij al een aantal jaar aan alsof ze er ieder moment mee zouden stoppen. Werd ook niks aan gedaan om er voor te zorgen dat het qua gebruikersgemak een beetje bij de tijd bleef.

Ik hield er ook elk jaar rekening mee, want er gebeurde inderdaad niets om de boel te vernieuwen. Daarbij was het ooit een site voor Noord Oost Nederland. Het verspreidingsgebied van de huis aan huis bladen van de NDC Media groep. Maar op een gegeven moment werd alles geplaatst onder het mom van hoe meer berichten hoe meer hits. Dat had een reden. Sinds het gedwongen vertrek van de oprichter en eindredacteur Roel Muskee van de site was er geen eindredactie en geen beleid meer. Muskee gooide zijn ziel en zaligheid er in. De boel takelde na zijn vertrek aardig af. Minder eigen nieuws en meer berichten overgenomen van andere sites. En ik weet niet eens meer hoe lang rangen en standen niet meer zijn bijgehouden. Maar de bezoekerscijfers bleven hoog. Dat imponeerde NDC. Alleen te weinig inkomsten. En dat was bepalend voor Mediahuis dat NDC overnam.


@noord-ooster: Het is een dagtaak om een site als TweeNul te onderhouden. Alle ingezonden verslagen, berichten en andere dingen moeten niet alleen geplaatst worden maar ook op taal gecorrigeerd. Als je zoiets vergelijkbaars wil opzetten moet je echt een groepje mensen hebben die dat wil doen. En op vrijwillige basis, hoogstens onkosten, want geld gaat het niet opleveren.


@Fregge: Doe ik!


@erka: Ik zou niet weten wie. Buiten de clubmensen waren er maar drie die onafhankelijk verslag deden.
 

Joost

Well-known member
De promotie/degradatieregelingen zijn bekendgemaakt.

clubs die horizontaal overstappen kunnen in ieder geval niet promoveren dit seizoen. Ze kunnen op het oog wel degraderen.
 

Arjen

Member

Interessante link.
Hoeveel clubs aan deze regels voldoen
Vanaf de eerste klasse waarschijnlijk precies.... 0...
 

Baggio

Active member
Alle hens aan dek bij de KNVB nav persconferentie Corona van morgenavond. Heb morgenavond een bespreking gepland met JD vd Zee maar die wordt nu verplaatst omdat hij voor overleg met NOC/NSF beschikbaar moet zijn. Ben benieuwd of er maatregelen gaan komen die de sport gaan raken.
 

bqandy

Well-known member
Voorzitter AFC denkt dat amateurcompetities weer stopgezet gaan worden.



Het zou mij ook niet verbazen als het gaat gebeuren. Dit weekeinde alleen al vijf wedstrijden in de derde divisie zaterdag er uit, twee wedstrijden van de opleiding van FC Groningen. O21 en O18. In de HK zat B: HZVV - Eemdijk. In !E WHC Broekster Boys. En dan heb ik nog niet eens echt naar andere afgelastingen gekeken.
 

de waan

Well-known member
Kortom: minder afgelastingen dan op een dag waarop de regen met bakken uit de lucht komt. Gewoon lekker voetballen als het kan.
 
  • Leuk
Waarderingen: Max

De Groene Scout

Well-known member
En ook direct stoppen met afgelastingen omdat een van de spelers corona heeft.
Juist dat. Nu wordt Corona als excuus gezien om een duel eruit te gooien. 1 of 2 kinderen (ja, afgelastingen komen ook bij de jeugd) met Corona, maar daarnaast ook 1 of 2 met een blessure en er volgt een Corona-afgelasting.
Lastige materie waar je de vinger ook niet achter krijgt.
 

De Groene Scout

Well-known member
Zou het niet een verstandig besluit zijn van de KNVB om de komende 3 weken gewoon de competities even stil te leggen.
Is toch geen reet aan zonder publiek. Die 3 weekenden zijn nog wel in te halen.
De afgelastingen stromen al weer binnen.
 

Fregge

Well-known member
Omdat je beter kunt gaan voetballen dan straks alles weer inhalen. En clubs moeten maar niet zo snel afgelasten als ze spelers met corona hebben. Heb al gehoord dat er een club met 3 besmettingen heeft afgezegd.
 

Joost

Well-known member
Zou het niet een verstandig besluit zijn van de KNVB om de komende 3 weken gewoon de competities even stil te leggen.
Is toch geen reet aan zonder publiek. Die 3 weekenden zijn nog wel in te halen.
De afgelastingen stromen al weer binnen.
Dan geef je eigenlijk alvast een signaal af dat je beter niet kunt sporten.
Gewoon doorgaan zolang het mag.
 
Bovenaan