Eredivisie 2020-2021

JMD

Well-known member
Elke tegenstander (Emmen en VVV misschien uitgezonderd) krijgt door de speelstijl van Ajax de nodige grote kansen, dat Ajax de minste tegentreffers heeft is (mede) aan Onana te danken, dus in die zin zou hij best onder de lat kunnen staan ipv Mvogo.
Elke ploeg krijgt tegen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ kansen. Zo zit het in NL nou eenmaal in elkaar. En ja, Ajax heeft de minste tegengoals, maar het verschil met PSV (1 tegendoelpunt) en Feyenoord/Vitesse (2) is nou niet zo groot (statistisch niet significant) dat we het kale feit 'minste tegengoals' maar direct Onana tot de best presterende keeper van eerste seizoenshelft moeten bombarderen.
 

Abubakari

Well-known member
Wat Anthony in dit elftal doet, is mij een raadsel trouwens.
Met 6 goals en 7 assists in 806 speelminuten derde in het klassement van MVP. En daar zitten itt de nummers 1 en 2 uit die lijst (Danilo 3 strafschoppen en Berghuis 6 strafschoppen) geen penalty's tussen. Met 7 assists trouwens ook de speler met de meeste assists.
Waarom zou hij er dan niet in thuishoren? Omdat de beste spits van de eredivisie er in had gemoeten?
 
Laatst bewerkt:

Bernardo

Well-known member
Belangrijk onderdeel van de uitgebreide proefperiode is de sport, in het bijzonder het profvoetbal. In Friesland doet SC Heerenveen mee. Bij het thuisduel met PEC Zwolle op zaterdag 24 april zijn vierduizend toeschouwers welkom. Dat is wat er nu bekend is, bevestigt commercieel manager Martin Koopman van SC Heerenveen. Burgemeester Tjeerd van der Zwan is ook op de hoogte.

Koopman, die een kleine slag om de arm wil houden, zat gisteren in een digitale bijeenkomst hierover. ,,Dinsdag zal alles duidelijk worden’’, zegt hij. Van der Zwan noemt het goed nieuws. ,,Langzaamaan moeten we toch weer los. Daar zijn we aan toe.’’

Een week later, op vrijdag 30 april, is bij het thuisduel van SC Cambuur tegen De Graafschap ook publiek welkom. Bij de topper in de eerste divisie worden zo’n 1500 toeschouwers toegelaten. Algemeen directeur Ard de Graaf van Cambuur is blij dat dit weer kan. ,,Hierover komt volgende week definitieve informatie. Maar wij spelen liever gisteren dan vandaag met publiek, dat is duidelijk. Dolgraag.’’ Hoogstwaarschijnlijk doen veel meer profclubs mee aan de test.

De Leeuwarder burgemeester Sybrand Buma reageert eveneens verheugd. ,,Het rijk is inderdaad bezig om weer open te gaan. Dit is echt een forse logistieke operatie, complex in de uitvoering. Er is zelfs een spoedwet voor nodig. Dat gebeurt dus landelijk en gaat buiten ons als gemeente om. Maar het is gunstig nieuws, dat zeker.’’

Ook Buma houdt een slag om de arm. ,,Er zijn nog wel wat hordes, bijvoorbeeld bij de organisatie rond het testen. Maar dit is een van de paden naar heropening.’’ Op basis van de resultaten kunnen snel meer organisaties en instellingen los, hoopt hij. ,,Als het goed uitpakt, kan er in mei alweer meer. Het doel is snel ervaring

LC.nl

 

Joost

Well-known member
Ja die 75 minuten gaan echt invloed hebben.

 

Forza AZ

Well-known member
Ja die 75 minuten gaan echt invloed hebben.

Ze slaan inderdaad door met die verandering van aanvangstijden wat betreft rusttijd. Ik kan me voorstellen dat als je een Europese uitwedstrijd hebt gehad op donderdag met een terugreis op vrijdag, dat je dan liever zo laat mogelijk wilt spelen op zondag. Maar dit is wel een beetje onzinnig.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Ja die 75 minuten gaan echt invloed hebben.


Wat een onzin en wat een klotetijd.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Wie o wie...
20a1b90c7ee4cafa527a9703c8d6cc12.jpg
 

ALenstra

Well-known member
Matchfixing is toch iets waar in Nederland nogal lacherig wordt gedaan. Zoiets van "joh bestaat dat echt?"
 
Bovenaan