Transfers 2e divisie

germania

Member
François Gesthuizen toegevoegd als co-trainer bij De Treffers 1
13-04-2021


De Treffers heeft, na het vertrek van Willie Willems, gericht gezocht naar een co-trainer die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in het voetbal. Toevallig kwam het carrièrepad van François Gesthuizen en De Treffers op dit moment op eenzelfde plaats uit. François: “Ik vind volgend seizoen in De Treffers een ambitieuze grote club dichtbij waar ik mijn kwaliteiten volop kan inzetten. De rol die ik bij De Treffers krijg past goed in deze fase van mijn leven. Ik wil door privé omstandigheden ook mijn blik gaan richten op een maatschappelijke carrière. Na het trainerschap bij onder andere Top Oss, NEC en twee Groesbeeks verenigingen (Rood Wit en Achilles ‘29) kom ik nu weer terug in het voetbalbolwerk Groesbeek. Daar heb ik veel zin in!”
De in Millingen aan de Rijn woonachtige François gaat in op de functie bij De Treffers, ook omdat hij verwacht veel te kunnen brengen in combinatie met hoofdtrainer Jan de Jonge. De technische staf denkt met zowel Jan als François de juiste mannen op de juiste plek te hebben en dat beiden elkaar goed aanvullen. Er is, ook vanwege de nieuwe spelersaankopen, veel vertrouwen in het duo dat er mooie resultaten op de mat gaan komen.
We heten François welkom bij de club en wensen hem veel succes!
 

Unregistere

Well-known member
De Blauwen uit Spakenburg hebben in enkele dagen tijd twee spelers van HHC Hardenberg aangetrokken. Na aanvaller Ravellino Junte verkast ook verdedigende middenvelder Joël Amakodo naar de Westmaat. Reden voor Voetbal247 om Spakenburg al tot titelfavoriet te bombarderen.
 

Unregistere

Well-known member
Daar is AFC het nog niet mee eens denk ik. En ook Kozakken Boys en Katwijk hebben titelaspiraties, dus Spakenburg heeft concurrentie genoeg. ;)
 

Sjorro

Member
Hij is per direct vertrokken i.v.m. een buitenlandse club. Jammer, hopelijk gaat dit niet ten koste van de goede prestaties van de afgelopen weken.
Alhoewel Gesthuizen ook geen slechte trainer is, volgens mij.
 
Met de aanstelling van François Gesthuizen als co-trainer werd al op een eventueel vertrek van Jan de Jonge ingespeeld. Moet raar lopen als hij het niet overneemt.
 

De Groene Scout

Well-known member
Met de aanstelling van François Gesthuizen als co-trainer werd al op een eventueel vertrek van Jan de Jonge ingespeeld. Moet raar lopen als hij het niet overneemt.
Heeft nog lang geduurd, maar na bijna 3 weken zijn ze er toch uit bij De Treffers en zal Gesthuizen de nieuwe hoofdcoach worden. Contract voor lopende seizoen en tevens volgend seizoen.
 

germania

Member

Coen Maertzdorf en Rick Wouters per direct naar Kozakken Boys​

24-12-2023


De Treffers en Kozakken Boys hebben overeenstemming bereikt over het vertrek van Coen Maertzdorf en Rick Wouters. Dit is op nadrukkelijke wens van de spelers, omdat zij bij Kozakken Boys meer perspectief op speeltijd hebben. De Technische Commisie heeft getracht om Coen en Rick te behouden, maar uiteindelijk de wens van de spelers gerespecteerd.
Coen Maertzdorf speelde vanaf het het seizoen 2014/2015 voor De Treffers. In totaal speelde Coen 265 wedstrijden, waarvan 194 als basisspeler. In het seizoen 2017/2018 werd Coen verkozen tot ADCO Speler van het Jaar. Coen scoorde in totaal 46 keer en gaf 31 assists voor De Treffers.
Rick Wouters speelde vanaf het seizoen 2021/2022 in het rood-zwart. In tweeënhalf seizoen speelde de linksback 59 wedstrijden, waarvan 51 als basisspeler. Rick scoorde vier keer en gaf zeven assists (waaronder één in zijn laatste wedstrijd tegen Go Ahead Eagles afgelopen donderdag).
De Treffers bedankt Coen en Rick voor hun jarenlange inzet en wenst beide spelers veel succes bij Kozakken Boys.
Coen wil graag middels een brief de Treffers-supporters bedanken:

Beste Treffers supporters,
Ik ga jullie helaas verlaten. Vanaf januari zal ik uitkomen voor Kozakken Boys. Dit seizoen is voor mij niet helemaal verlopen zoals ik wilde. Mijn rol in het elftal werd steeds minder en daar had ik steeds meer moeite mee. In de 9,5 jaar dat ik bij deze geweldige club ben geweest, beschouw ik dit als een kleine teleurstelling. Ik ben de club enorm dankbaar voor de hele fijne tijd die ik hier heb gehad. Het waren voor mij eigenlijk alleen maar hoogtepunten. Als ik er dan toch een paar moet noemen dan ben ik trots dat ik speler van het jaar heb mogen worden in het seizoen 2017/2018. De laatste wedstrijd van dat seizoen tegen De Dijk staat nog helder in mijn geheugen gegrift. Het doelpunt dat ik toen scoorde, de 1-2, waardoor we de nacompetitie ontweken, was wellicht mijn belangrijkste doelpunt gedurende mijn 10 jaar bij de club. Toen ik hier kwam als 20 jarige had ik niet gedacht dat de Treffers zo’n enorme invloed op mijn leven zou hebben. De Treffers heeft mij geholpen met mijn baan bij Pluryn, waar ik nog steeds werk. Ik ben hier gaan wonen, heb hier vrienden gemaakt voor het leven en ook mijn relatie heeft verbinding met de Treffers. Ik voel me enorm verbonden met de club. En ook met mijn eigen onderneming Scoren met Werk zullen jullie me nog ongetwijfeld tegenkomen op het sportpark. Vooral de steun die ik van heel veel mensen binnen de club heb gevoeld zal ik niet snel vergeten. Dit is een voorlopig afscheid want ik ben ervan overtuigd dat we elkaar in de toekomst weer terug zullen zien op Zuid, wellicht in een andere rol. Ik wil alle supporters enorm bedanken voor jullie fantastische steun! En ik hoop dat er nog een moment komt dat ik van iedereen op een goede manier afscheid kan nemen.
Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2024!
Groet
,
Coen
 

Sjorro

Member
Door bovengenoemde transfers is er ruimte gekomen voor de volgende nieuwe spelers:
Doelman Nick Borgman komt per direkt over van HHC Hardenberg net zoals de clubloze Morad El Haddouti.
De spits van Blauw Geel'38 komt niet en blijft in Veghel.
 
Bovenaan