Premier League

Batigoal

Well-known member
Wat een merkwaardige wedstrijd was West Brom-Brighton. Het werd 1-0 voor de thuisploeg, maar Brighton miste twee penalties en een gescoorde vrije trap werd na een hoop onduidelijkheid teruggedraaid.
 

JMD

Well-known member
Arsenal buigt eerder vandaag een 1-0 achterstand bij Leicester om tot een 1-3 zege.
Zo meteen de topper Chelsea - Man United, gisteren was er een andere topper, Man City won met 2-1 van West Ham. Als het gelijk wordt op Stamford Bridge verliezen de nummers 2 t/m 5 punten en kan bv Liverpool weer wat aansluiten, zij moeten vanavond naar Sheffield. Als je die niet kan winnen dan houdt het wel zo'n beetje op...
 

JMD

Well-known member
Chelsea - Man U geëindigd zoals het begon, 0-0 dus. Liverpool sluit bij winst later vanavond dus weer aan bij plek 4 en de stadgenoot staat nu virtueel op plek 4 en Aston Villa virtueel op plek 5...

Komende midweek trouwens een deels vooruitgeschoven speelronde, met een aantal duels van de 29e speelronde (we zitten nu bij speelronde 26), dan is de kwartfinale FA Cup en een duel van de 33e speelronde, dan is de LeagueCupfinale. Hoogtepunt van die duels is Liverpool - Chelsea donderdagavond.
 

JMD

Well-known member
Lekker gekloot achterin bij Liverpool, 1-0 Sheffield. Alleen was het buitenspel... 0-0 dus
 

JMD

Well-known member
0-1 voor Liverpool, maar ook deze goal gaat de goedkeuring niet wegdragen, bal was bij de voorzet over de achterlijn...

O nee, toch niet. Goal toch goed gekeurd... Was er toch heilig van overtuigd dat dat gebeurde.
 

Batigoal

Well-known member
Wat een merkwaardige beslissing weer van de VAR om géén penalty aan Man Utd te geven na hands van Hudson-Odoi. Hoe duidelijk wil je een onnatuurlijke zwaai van de arm naar de bal hebben?
 

JMD

Well-known member
Leicester komt niet verder dan 1-1 bij Burnley. Morgenavond o.a. Liverpool - Chelsea. De winnaar van dat duel vindt weer een beetje aansluiting bij de Foxes.
 

JMD

Well-known member
In een mistig Zuid Londen komt Manchester United niet verder dan 0-0 bij Palace, de 3e 0-0 op rij voor United (als je de CL meetelt).
Zij profiteren dus niet van de misstap van Leicester en kan morgen Liverpool of Chelsea toch ook weer een beetje in de buurt van de recordkampioen worden.
City inmiddels 14 punten voor met nog 11 ronden te gaan... Die zijn met een duel of 5 al kampioen.,
 

JMD

Well-known member
Dus niet. 1 mensenhaar van Werner stond buitenspel dus wordt de goal afgekeurd....
 

JMD

Well-known member
Op deze manier haalt Liverpool de top 4 niet.
Die gaan het op deze manier nog moeilijk krijgen zich via de competitie voor Europees voetbal te plaatsen... Sinds Palace uit (0-7...) klopt er helemaal niks meer van Liverpool, al het goede spel is eruit. Ze hadden gisteren nog uren door kunnen spelen en nog was de bal er niet in gegaan.
 
Bovenaan