Top! Overal waar ik ben vraag ik het altijd na. Vaak wel, vaak ook niet. Quick was bijvoorbeeld online bestellen. OFC had al helemaal niks, al werd er wel gevraagd bij de cluborganisatie voor sjaaltjes. Dus, @Unregistere, als je 4 oktober naar Unitas gaat, en je kunt er 1 meenemen van ASWH. De normale prijs betaal ik er ook voor.

Mocht ik dan in Gorinchem zijn, dan neem ik er zeker één voor je mee. Maar ik verwacht eerlijk gezegd dat ik een andere pot krijg.

De forumkraker HSC'21 - Blauw Geel'38, jammer dat de vbookies nog niet werken maar ik neem aan dat dit de quoteringen zouden zijn:

Blauw Geel'38 wint 1,50

Makje 1-3 dus.

SC Heerenveen

Hollandia (2-1) Unitas

Eerste helft ging op en neer, Hollandia wat eerder via de diepte en Unitas opbouwend. Mooi doelpunt van Hollandia werd snel gevolgd door van richting veranderde gelijkmaker. Was aardig intensief heen en weer eerste helft, dus goede test na half jaar zonder wedstrijd.

Tweede helft Unitas teveel aan het breien zonder veel te schieten en dat deed Hollandia in minuut 55 beter. Daarna Unitas dus wel veel op de helft van de tegenstander, maar te weinig schieten. Tweede helft was stuk minder intensief. Eindstand in ieder geval 2-1. Met na afloop prachtig uitzicht op het water vanuit de bestuurskamer.

Coach ook tevreden over mijn prestatie, die was ook naar Hoorn gekomen.

Unregistere

Over Unitas gesproken. Vanmiddag in het thuisduel tegen DEM zit reservegoalie Maikel Korebrits niet meer op de bank. De nieuwkomer heeft besloten te stoppen. Daardoor is keeperstrainer Maik van den Kieboom voorlopig tweede man achter Ruud Verberk. Van den Kieboom is pas 29, dus op zich is dat niet zo'n ramp. Het is niet dat ze ineens een vijftiger van stal moesten halen.

De Groene Scout

Ah, het lijkt erop dat er meegelezen is hier. We gaan vandaag spelen met de in mijn ogen beste opstelling op dit moment. Dus als het vandaag niet goed gaat, heb ik ook geen alternatieven meer. Dit moet het zijn:

Lankheet
Veensma / Wensing / Schrijver / Uguz
Uguz / Scheepers / Bannink
Ottink / Lalouchen / v.d. Weide

Unregistere

Het is 1-4 geworden. Naar verluidt liep @Fregge dansend van geluk met zijn maat en een sjaaltje over het sportpark. En @De Groene Scout heeft nu dus ook geen alternatieven meer. Of was het spel desondanks wel aardig?

Hercules (2-0 tegen JOS / Watergraafsmeer) en OSS '20 (1-3 bij Quick) wonnen net als Blauw Geel voor de derde keer op een rij. OFC verspeelde tegen Hollandia (1-1) de eerste punten.

Unitas was volgens de berichtgeving sterker dan DEM, maar alleen Jaouad Chraou scoorde. Daardoor kwamen de bezoekers na rust op 1-1 en dus wachten de roodbroeken nog altijd op hun eerste zege in de derde divisie.

Hoogland pakte bij UNA het eerste puntje (2-2) en dus is alleen HSC '21 nu nog puntloos.

Verder nog: ADO '20 - EVV 0-0, Westlandia - Dongen 2-3 en Groene Ster - Gemert 3-0.

Ik heb Fregge netjes gefeliciteerd na de wedstrijd en zie het voor HSC zwaar in dit seizoen. Zelfs met de beoogde 11 lukt het niet om voldoende te creëren en blijven we achterin kwetsbaar. Het is niet eens heel slecht, maar tegenstanders hebben gewoon iets extra's tot nu toe of zijn brutaler of meer 'echte mannen' in de het team. We doen leuk mee, maar het is het net niet.

Vervelend, dat is het wel. Vandaag ook een gelijk opgaande wedstrijd en er met 1-4 afgaan. Dat is moeilijk te accepteren.

Fregge

Het was een prima wedstrijdje ja. Terwijl HSC niet eens zo heel veel zwakker was. Blauw Geel was gewoon effectiever. Had zelfs een terugdenkmomentje naar ADO'20 uit net na de 3-1 en we de controle niet meer echt hadden. Gelukkig draaide dat snel om.

En inderdaad nog even met Groene gesproken na de wedstrijd. Vriendelijke mensen altijd wel in Haaksbergen. Voor de wedstrijd ontvangen door bestuur en we werden uitgenodigd voor de businessclub ondanks dat we geen bestuur zijn.