Nog opvallende spelers?

Nunumete, Vd Heide en Boerhout vind ik talentvolle spelers uit dit team.

De Groene Scout

Well-known member
Vanmiddag mag HSC'21 weer een keer opdraven. In Glanerbrug is dan Eilermark om 17.00 uur de tegenstander. Wedstrijd staat in het teken van het afscheid van de 41 jarige Eilermark-speler Jordi Holtkamp, die zijn grootste successen beleefde in zijn periode bij HSC'21. Vandaar dat wij zijn uitgenodigd.
Dinsdag gaat het echte werk dan weer verder met een duel tegen Longa'30.

Fregge

Vanochtend verloren van UNA in de finale van het toernooi bij OJC. Op zich speelden we niet slecht, maar tot grote kansen kwam het niet. UNA kwam snel op voorsprong en kon deze vasthouden tot ze in de slotseconde de 2-0 binnen schoten

Eilermark - HSC'21 is zojuist afgelast; gevalletje Corona bij Eilermark
Het O23 team van HSC'21 speelde vanmorgen bij HHC een toernooi met enkele jong-teams en 1e elftallen. Na poulewinst (7 punten uit 3 duels) werd de finale verloren na penalty's van Urk O23.

Unregistere

Jammer! Was toch leuk geweest als je de cup mee naar huis had genomen. Waren er nog uitblinkers?

ASWH trapte vanochtend om 11.00 uur af voor de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding en die leverde ook de vierde zege op. Competitiegenoot Jong Sparta Rotterdam werd met 3-2 verslagen. De Rotterdammers waren wel érg jong, slechts drie van de achttien spelers in de groep van trainer Nourdin Boukhari waren van voor 2000. Ook een groot deel met geboortejaar 2003, al zaten die vooral op de bank. Wel een fijn voetballend ploegje, zoals altijd bij Sparta.

Voor rust een gelijkwaardige strijd. ASWH kwam op voorsprong door een goal van Ismail Yildirim, na prima voorbereidend werk van Joost van Eck. Mohammed Tahiri tekende nog voor rust voor de gelijkmaker. In de tweede helft waren de Rotterdammers aanvankelijk wat sterker en ze kwamen dankzij wederom Tahiri dan ook verdiend op 1-2. Daarna een aantal wissels bij ASWH, waardoor er enkele - normaal gesproken - basisspelers invielen. Dat hielp. Eerst schoot Daniël Wissel vanaf de stip de 2-2 binnen, kort daarna tekende aanvoerder Jesper van den Bosch voor de 3-2. Daar bleef het bij. Prima resultaat, al was het spel wel minder dan tegen FC Dordrecht. Kwam ook door de temperatuur, want zo vol druk zetten als toen was vandaag fysiek onmogelijk.

ASWH'er Joost van Eck, die voor rust tekende voor de assist bij de openingstreffer, ontsnapt aan een tweetal jonge Spartanen

Jong Sparta zal in de competitie nog een aantal iets oudere spelers kunnen opstellen, die nu nog bij 1 zitten. Dat lijkt dan dus weer een zeer aardig team, al kan het bij de beloften in deze afdeling natuurlijk altijd alle kanten op. Voetballen kunnen die jongens vrijwel allemaal, maar fysiek moeten ze soms nog stappen zetten. Interessantste spelers vandaag: Delano Viello (17, centrale verdediger), Gaultiér Overman (19, opkomende linksback), Patrick Brouwer (19, controleur), Marouane Afaker (21, buitenspeler, uiteraard al bekend van Excelsior Maassluis en Katwijk), Mohammed Tahiri (19, beweeglijke en technisch vrij vaardige spits) en de invallers Mike Frimpong (17, speersnelle spits) en Jair Haakmat (16, centrale verdediger).

Laatst bewerkt:

Unregistere

Niet echt, maar het was al bijna 30 graden in de ochtend op kunstgras.

Herkenbaar. Was gisteren bijna overal het geval volgens mij.

Wat dat betreft petje af voor de boys van Jong Sparta Rotterdam, want die speelden vandaag met vrijwel dezelfde selectie als gisteren opnieuw een oefenwedstrijd. Nu speelden ze op het eigen Kasteel tegen de amateurtak van Sparta. Het werd 5-1 voor de ploeg van Nourdin Boukhari, met vijf verschillende doelpuntenmakers. Mohammed Tahiri prikte er ook weer één in, dus die heeft met drie goals een productief weekend.

Onze buren van IFC oefenden vanochtend tegen Dongen. Hoewel Yoeri Rombouts de Ambachters nog wel aan de leiding bracht, moest de zondaghoofdklasser toch het hoofd buiten voor de Brabanders. Dongen, dit seizoen opnieuw spelend in de derde divisie B, won met 1-2 op sportpark Schildman.

Naar verluidt waren er nu wel politieagenten en medewerkers van de gemeente aanwezig om eens te kijken hoe IFC het doet met de coronamaatregelen, nadat het dinsdag tegen Smitshoek allemaal vrijheid blijheid was.

Fregge

Vandaag tegen Nuenen gespeeld. 5-2 overwinning. Mat potje geen veel grote kansen. Ook een beetje pech met lopende blessures op 't middenveld. 1 die @de waan al zag.

Nou, HSC'21 heeft met 3-5 verloren van Longa'30.
De 1e keus mocht starten en speelde redelijk tot goed. Ze maakten 3 fraaie treffers (de Vries, v.d. Weide en Coplan) en gingen met 3-1 rusten. 10 minuten na rust werd het complete team gewisseld en kwam de 2e keus / jonkies het veld in. Dit was het moment voor Longa'30 om via opportunistisch spel de wedstrijd naar hun hand te zetten. Verdedigend stond het nu continu verkeerd en werd de voorsprong weggegeven.
Bij HSC'21 ontbraken nog Coolen, Bannink, Ottink en Witbreuk

Unregistere

Wij oefenden gisteravond tegen Westlandia. De trainer pakte het nu wat anders aan. Niet met twee teams per helft, maar meer speeltijd. Zes (basis)spelers voetbalden helemaal niet, zij gingen trainen. Ook vielen er drie jongens na de training nog 20 minuten in.

Een overwegend jong team kwam best aardig voor de dag, maar de keeper van Westlandia was goed op dreef. Alleen Joost van Eck kon hem passeren. De 1-0 voorsprong verdween echter nog voor rust na een fout van de jonge linksback. Kort na rust ook een blunder van de keeper en zo stond het 1-2.

Westlandia counterde nog een paar keer gevaarlijk, terwijl ASWH enkele keren op de doelman stuitte. Ook hadden we drie strafschoppen kunnen / moeten krijgen, maar daar had de scheids geen zin in. Daardoor kwam er geen gelijkmaker meer.

De eerste oefennederlaag dus. Nuttig potje, vooral om te zien welke jonge spelers wel en niet op de deur kloppen.

Unregistere

IFC oefende gisteravond tegen het naar de hoofdklasse gepromoveerde TAC '90. De Ambachters wonnen met 4-1. Behalve - uiteraard - Yoeri Rombouts scoorden ook de nieuwkomers Giovanni Cairo, Giliomar Leona en Nayron Mathilda.