1. SC Heerenveen

Toto KKD ronde 35 19 april

2. SC Heerenveen

Derde Divisie B 2023/2024

Geen derde divisie dit weekend voor mij, komend weekend weer, maar ik mag weer met m'n kop live op de televisie bij de Eredivisie vrouwen ADO Den Haag - sc Heerenveen (12:15 uur).
  3. SC Heerenveen

Vierde divisie D 2023-2024

Dat biedt wel perspectief zou je zeggen.
  4. SC Heerenveen

Wel knap dat de FCG O18 nu in de 1e divisie speelt, vorig jaar toen ik ze nog floot speelden ze wel wat lager.
  5. SC Heerenveen

Eredivisiekenner 2023/24 - ronde 29 (start: zaterdag 6 april, 16:30)

Potverdikkie @PES5 staan we in de finale!
  6. SC Heerenveen

Wie is de Mol?

Al 3 afleveringen volop genieten. Maar ik tast nog volledig in het duister over de mogelijke Mol.
  7. SC Heerenveen

Of zou Ajax misschien verloren hebben, omdat je zo geprikkeld reageert? 😅
  8. SC Heerenveen

Satékroketten Lekker & Gezond Eredivisie Competitie 2023/24

Hahaha mooi, door 2 goals in blessuretijd win ik uit onmogelijke positie nog.
  9. SC Heerenveen

Ik dacht al dat het de amateurs van Ajax moesten zijn, totdat ik het tijdstip van je bericht zag. 😁
  10. SC Heerenveen

Jullie hebben wat gemist. @Abubakari @bqandy 2-3 uitslag, na 2-0 ruststand. Eerste helft 7 minuten blessuretijd, in de tweede helft zelfs 12. 8 gele kaarten. Je zou zeggen dat ik het zwaar had, maar ik had het juist erg goed onder controle. Mijn coach was erg tevreden.
  11. SC Heerenveen

@bqandy ? 😇
  12. SC Heerenveen

Morgen van 8:00 tot ongeveer 15:00 uur op het complex van Be Quick 1887. Eerst een scheidsrechter begeleiden, dan zelf de O19 fluiten tegen Heerenveense Boys met mijn coach erbij en na mijn wedstrijd nabespreking doen van de eerste wedstrijd. Zie ik je daar? @Abubakari 😛