Recente inhoud door Jamel

 1. Jamel

  Coke, hasj en pillen! Het doorgesnoven Neanderthaler topic

  Stelletje achterlijken, man man man.
 2. Jamel

  Varkenoord

  :love: :love: :love:
 3. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Mja, oké ik ben wat betreft die poster ook meer in de lijn van "wat een braskutten zeg, kansloos volk", dan er een heel verhaal aan ophangen waarom het zo vreselijk is. Maar goed. Die motie plaatste ik omdat jij dat punt aanhaalde van het eerste slachtoffer dat weer schuldeisers op haar dak...
 4. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Sowieso is d'n Thier helemaal niet zo begaan met de slachtoffers van de toeslagenaffaire, zo blijkt uit deze motie.
 5. Jamel

  F1 Topic

  Max gaat gewoon weer derde worden.
 6. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Nou... Segers had gelijk. Ze moeten van Van Haga vanavond nog ontslagen worden, maar wel met allerlei grote thema's aan de slag.
 7. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Misschien niet direct, maar indirect is wat er de afgelopen weken allemaal gebeurt echt heel goed. Uiteindelijk zorgt het voor een andere politieke cultuur.
 8. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Overigens ook wel leuk die Wilders die nu heel hard roept over macht en tegenmacht en zijn tirade tegen Hermans. Ben wel benieuwd hoe hij binnen zijn eigen partij hier naar kijkt. Hypocriet.
 9. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Het is zo jammer dat ik Denk nog steeds niet los kan zien van Erdogan. Want verder heb ik helemaal niets aan te merken op Azarkan en ben ik het ook nog eens heel vaak met hem eens.
 10. Jamel

  Coronavirus 2

  Ging super snel zeg, met die sneltesten voor testevents. Had binnen 20 minuten de uitslag al in m'n mail.
 11. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Als je mijn posts van de laatste weken (en ook weer vandaag) goed gelezen had, dan had je gezien dat ik dat allang in zag. Ik denk alleen dat Kaag nóg erger is.
 12. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Ah oké. (y)
 13. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Dit klopt, met de toevoeging dat Renske Leijten en Farid Azarkan ook niet vergeten mogen worden. Omtzigt krijgt (terecht) veel lof, maar zij hebben ook heel veel werk gedaan in het boven krijgen van de onderste steen. Met name Azarkan wordt daar nog weleens in vergeten.
 14. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Overigens reken ik het de oppositie ook aan dat ze pas na de (verloren) verkiezingen zo aan het doorbijten zijn. Zo'n Ploumen en Klaver zijn bijvoorbeeld tijdens de campagne alleen maar bezig geweest met hun eigen agenda. Er is iets fundamenteel mis in dit land als het gaat om...
 15. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Dat zie ik ja. Laten we in godsnaam hopen dat dat niet gebeurt.
Bovenaan