Recente inhoud door Jamel

 1. Jamel

  Speelronde 24

  Niet eens zo slecht vandaag, maar een beetje onfortuinlijk. Die bal binnenkant paal van Sinisterra, kopbal van de lijn gehaald en die wel heel lichte overtreding van Bozenik. Kleine momentjes die net even de verkeerde kant op vallen. Maar goed, volgende keer beter.
 2. Jamel

  Coronavirus 2

  Blij dat er nu wel een keer uitgesproken is dat we op een kantelpunt zitten als het gaat om de belastbaarheid op mentaal en sociaal vlak. Hopelijk houdt iedereen zich een beetje in en kunnen we over een paar weken nog verder versoepelen.
 3. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Dit zegt Baudet: Nog één opmerking: de vraagsteller was er ook bij in Zoetermeer. Daar begon hij expliciet over “Neurenberg”. Wat ook maar de juridische grondslag van dat tribunaal was - zoiets herhalen in Nederland na 17 maart is hoe dan ook absurd en inderdaad illegitiem. Dat was het punt.
 4. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Volgens Baudet omdat die vraagsteller er zelf Neurenberg bij haalde. Voor wat het waard is, hè. Natuurlijk is het een kut uitspraak. Maar niet automatisch antisemitisme.
 5. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Ik ben verre van een Baudet fan, maar ik word er inmiddels ook wel een beetje moe van dat er steeds korte fragmenten van zijn uitspraken uit de context worden gehaald, om hem vervolgens publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Die Neurenberg uitspraak ging niet over het al dan niet eens zijn...
 6. Jamel

  Coronavirus 2

  Op dit onderwerp vond ik dat Viruswaarheid wel degelijk een goed punt had. In tijden van crisis hebben we helemaal niets aan schattingen, voorspellingen en verwachtingen. Zeker als al vaak gebleken is dat er van die schattingen en voorspellingen weinig echt bleken te kloppen.
 7. Jamel

  Wielrennen

  Dat is leuk ja. En ik zag op twitter net de suggestie dat MvdP dan misschien toch start in de Omloop. Dat zou al helemaal top zijn.
 8. Jamel

  Wielrennen

  Da's balen zeg.
 9. Jamel

  Wielrennen

  https://www.woorden.org/woord/sinecure
 10. Jamel

  Wielrennen

  Hij zat prima geplaatst en was de snelste. Maar dat is allemaal geen sinecure als je het verloop van de etappe ziet.
 11. Jamel

  Wielrennen

  Nou... Heel de dag waaiers. En uiteindelijk een sprint in een elitegroep van een man of 30.
 12. Jamel

  sc Heerenveen Nieuws topic

  Die jongen is zo'n toptalent dat de enige foto van hem die op het wereldwijde web te vinden is, een foto uit 2016 is.
 13. Jamel

  Binnenlandse politiek

  Man man man, lekker handig dit.
 14. Jamel

  Coronavirus 2

  Heren...
 15. Jamel

  Coronavirus 2

  Haha ja, dat zag ik. :D
Bovenaan