Recente inhoud door Batigoal

 1. Batigoal

  Europa League 2019-2020

  Goes uitgespeeld door Sevilla; 2-0. Ocampos was bij Marseille een onderschatte, maar heel goede voetballer.
 2. Batigoal

  Coronavirus 2

  Heb je wel gemerkt dat er in het begin van de lockdown honderden mensen, van de bakker op de hoek tot aan artsen van ziekenhuizen, uiteenlopende theorieën hadden hoe het virus werkt en hoe je dat moet aanpakken? Alleen al in de talkshows zaten er iedere avond weer nieuwe meningen. Dan is het...
 3. Batigoal

  Buitenlands nieuws

  Ik neem toch aan dat Nederland ruimhartig is en die mensen met open armen verwelkomt.
 4. Batigoal

  Amateurvoetbal algemeen

  Nee, ik bedoel de zus van Tieme.
 5. Batigoal

  Wedstrijdshirts 2020/21

  Ben wel blij dat Barcelona en Juventus weer terug gaan naar strepen. De groene accenten bij Liverpool en de zigzag bij Inter vind ik niet zo mooi.
 6. Batigoal

  Wedstrijdshirts 2020/21

  Even een rondje nieuwe shirts. De freubeltjes/patronen lijken in komend seizoen. Arsenal: Chelsea: Liverpool: Man City: Man Utd: Barcelona: Real Madrid: AC Milan: Inter: Juventus:
 7. Batigoal

  Heracles Almelo

  Volgende aanwinst voor de Heraclieden: zowaar een Amerikaans international! Aanvaller met de mooie naam Luca De La Torre (22) komt van Fulham, waar hij 2 duels in de hoofdmacht speelde. Voor Team USA speelde hij in 2018 in een oefenwedstrijd mee. Hij kan volgens Tim Gillessen op alle posities in...
 8. Batigoal

  Amateurvoetbal algemeen

  Later zal Ellen Fokkema steevast worden genoemd in het rijtje Aletta Jacobs, Mata Hari, Annie M.G. Schmidt, Marga Klompé en Mona Keijzer!
 9. Batigoal

  RKC Waalwijk

  Dat wel, maar om daarvoor nou zoveel moeite te doen? Wie wél meetraint bij RKC is niemand minder dan Gregory van der Wiel! Nog maar 32 jaar, dus als hij weer ritme krijgt moet het niveau toch wel aankunnen.
 10. Batigoal

  [Geruchten] Buitenlandse geruchten

  Tahith Chong wordt hoogstwaarschijnlijk verhuurd aan Werder Bremen. Goed dat hij eindelijk minuten gaat maken, dat is wel nodig. Van het drietal dat in de jeugd van Man Utd iedereen overhoop speelde is alleen Mason Greenwood overgebleven en doorgebroken. De andere aanvaller, Ángel Gomes, is...
 11. Batigoal

  Europa League 2019-2020

  Ik heb het laatste stukje van Shakhtar-Wolfsburg niet meer gezien en dus alle 3 de goals gemist. :censored:
 12. Batigoal

  Wielrennen

  Jezus man. Ik ben er gewoon stil van. Morgen is de volgende in deze koers. Kan me toch niet voorstellen dat ze die niet aanpassen.
 13. Batigoal

  Europa League 2019-2020

  Prima kopbal was dat.
 14. Batigoal

  Europa League 2019-2020

  De Brazilianen van Shakhtar kunnen prima voetballen, maar ik weet niet zeker of ze het gaan redden tegen Wolfsburg. Ze hebben moeite met het fysieke spel van de Duitsers.
 15. Batigoal

  Wielrennen

  Pff, dat is een flinke klap zeg!
Bovenaan