Championship en lager

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Lijkt me al een stuk logischere stap. Ik las ergens dat hij werd gelinkt aan de subtop van de Primera Division. Leek me toch een wat opportunistische stap vanaf een degradant van de eredivisie waar Sarpong ook niet bepaald het team op sleeptouw nam.
 

erka

Well-known member
Tjaronn Chery tekent maandag bij QPR. Groningen ontvangt zo'n 3miljoen euro voor Chery.

Mooie stap voor Chery. Hij is toch al 27. Als hij nou talent was had ik t niet gedaan maar in deze fase van zijn carriere is het een mooie move. 3 miljoen is niet bevestigd trouwens, maar dat vind ik ook wel een prima bedrag.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Nots County is toch 1 van de 'founding fathers' ofzo?
Klopt, was een van de clubs in de allereerste Football League. De overige clubs die nog altijd bestaan zijn: Aston Villa, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, Burnley, Derby County, Everton, Preston North End, Stoke, West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers. Accrington was de laatste, maar die bestaan niet meer (Accrington Stanley is een andere club).

Notts County is de oudste profclub ter wereld.
 

Nik

Member
Chery definitief naar QPR. Hij tekent voor drie seizoenen.

11232987_1325623947502331_7105536636551878522_n.jpg
 

Nik

Member
Will Hughes(Derby County) scoorde een lekkere goal vanmiddag tegen FC Utrecht. Derby won de wedstrijd met 3-2.

 

Nik

Member
Jeffrey Sarpong was vorige week, zonder succes, op proef bij Rotherham. Vanavond speelde hij met Blackburn Rovers mee en scoorde de 1-0 tegen Tranmere. Blackburn won uiteindelijk met 2-0.
 

Nik

Member
Contract afkopen en dan afgetest worden door Rotherham. Zo, dat is balen.

Inderdaad. Ik denk dat het heel snel duidelijk was van beide kanten aangezien hij in een tijdsbestek van 5 dagen op trainingskamp ging met Rotherham, en gisteravond scoorde voor Blackburn.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Will Hughes(Derby County) scoorde een lekkere goal vanmiddag tegen FC Utrecht. Derby won de wedstrijd met 3-2.

Die zit er heel lekker in. Derby heeft zich goed versterkt, benieuwd of ze het nu wel redden na de ineenstorting vorig seizoen.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Klopt, wordt gezien als een van de grootste beloften in The Championship. Nog maar 20 jaar oud en begint nu al aan zijn vierde seizoen bij de A-selectie. Hij heeft belangstelling van o.a. Barcelona, Arsenal, Liverpool en Manchester City afgeslagen en bleef bij Derby. Goede keuze denk ik, daar speelt hij wekelijks, dat zou bij die andere clubs niet zo zijn. Hij is ook jeugdinternational.
 

Nik

Member
Het gaat hard met de Nederlanders die naar de Championship vertrekken. Maikel Kieftenbeld gaat zo goed als zeker naar Birmingham City. De clubs zijn eruit, Birmingham betaald namelijk de vastgestelde transfersom. Kieftenbeld zelf moet nog tot een akkoord komen.
 

erka

Well-known member
Hahahaha...die kan daar never nooit mee qua niveau. Echt, daar durf ik wel een fles wijn op te zetten.

Engels voetbal gaat veel te snel voor hem.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan