Eredivisie Ronde 29

Eredivisie Ronde 29


  • Totaal aantal stemmers
    9
  • Opiniepeiling gesloten .

Friesland

Well-known member
Heerenveen wint met 1-2 van Heraccles en is daarmee definitief zeker van handhaving in de Eredivisie! :duim:
 

JMD

Well-known member
Echt? Dat maakt het nog beroerder....
Jup...

Het had net zo historisch kunnen worden als Willem II - PSV. Alleen waar alles toen voor Willem II goed viel, viel het (ook deels door onkunde) vandaag niet goed voor Groningen. En ja, maak je zelf de kansen niet, dan maakt de ander ze.
 

ElSimao

Active member
En alweer een hele simpele zege, voetballend de hele wedstrijd beter geweest en weer eens de bevestiging dat wij de benodigde uitdaging simpelweg niet meer vinden in de Eredivisie.

Ten Hag oprotten.
 

Abubakari

Well-known member
Voor rust was het inderdaad (weer eens) bar slecht, maar dat Groningen na een uur met 5-0 voor had moeten staan is ook tamelijk overdreven. Bij die afgekeurde goal bleef iedereen bij Ajax staan omdat Blom al had gefloten, dus dat die er in ging zegt ook niks. Maar goed, schiet Mahi de penalty na 25 minuten binnen dan win je vanmiddag niet meer. Na rust speelde Ajax beter en dan weet je dat ze vaak vrij koelbloedig voor de goal kunnen zijn, voelde de 1-2 wel een beetje aan komen. Heerlijk dat ie dan in de 89'minuut toch nog valt.
Toch nog in prima stemming het stadion (wat ook echt vol zat vanmiddag) uit met 20.000 vloekende Groningers om me heen. :duim:
Maar overall was het natuurlijk weer flink ondermaats wat Ajax liet zien. Die belabberde eerste helften, dat raken we maar niet kwijt. Zeker niet als ze het 9 vd 10 keer na rust nog weer recht zetten. Heb me -in het stadion is de beleving sowieso wat heftiger dan thuis- flink zitten ergeren. Maar eind goed, al goed. Klaashaas Huntelaar met een geslaagde 1 april grap. :D

Mahi vond ik trouwens echt ongelooflijk slecht. Speelde alles slecht uit, elke kaats belandde bij een Ajacied. Verder deed Groningen het best goed. Kon je de laatste weken ook al zien dat ze weer wat beter gingen voetballen en tegen Ajax is er sowieso nooit een gebrek aan inzet en beleving. Als je dan (voor rust) tegen een zielloos en slordig Ajax speelt kun je nog wat verder boven je uitstijgen. Beslis je het niet dan krijg je tegen dit Ajax alsnog de kous op de kop.
 
Bovenaan