VBOOKIE Oranje Nassau-Drachtster Boys (1E zaterdag)

Abubakari

Well-known member
Tsja, de Drachtster Boys verloren twee weken terug met 4-1 van nummer 13 Be Quick Dokkum, wisten zaterdag slechts met veel hulp van de scheidsrechter thuis met 3-2 van nummer 14 VVG te winnen en verloor de twee duels voor BQD-DB ook al. In normale doen zou ik een simpele 2 invullen, maar in de huidige vorm lijkt een 1 mij meer voor de hand liggen. Maar goed, je weet het niet, voor hetzelfde geld laten ze de dip zaterdag weer achter zich. Ik denk dat ik zelf voor een 1 ga.

Abubakari

DB begon goed, 8' 0-1 maar daarna kwam ON beter in de wedstrijd, op slag van rust viel de 1-1. Nu dus pauze.

Abubakari

Maar uiteindelijk wint DB. Net als voor rust scoorden ze ook na rust in de 8' minuut en nu viel de gelijkmaker niet vlak voor tijd.

Abubakari

Geen logische uitslag als je nar de laatste 4 a 5 wedstrijden kijkt. Maar DB lijkt zich net op tijd weer te herpakken na een slechte fase. Zege was vanmiddag wel terecht.