24e speelronde

Maasveld

Well-known member
Dit zijn niet de wedstrijden waarvoor je een seizoenskaart koopt. Het begon erg leuk, maar gaandeweg de 1ste helft werd er aan beide kanten vrijwel niets meer gecre?erd. Wellicht VVV nog de iets betere kansen, maar een gelijkspel is wel zwaar terecht. Al hadden we in de slotseconde nog de overwinning kunnen stelen.

Vreemde scheids overigens. Floot veel voor licht fysiek van VVV-kant, waar hij voor dezelfde overtredingen werd aan de andere kant niet gefloten. Om dan weer voor een spijkerharde tackle van Janssen niet eens te fluiten.

Die Doan is trouwens een leuk spelertje.

Satyr

Administrator
Forumleiding
Goed nieuws voor gevegt! Vanavond staat Heerenveen in het rechter rijtje!

JMD

Is het zo erg? Wij hebben het altijd lastig tegen Heerenveen... Zal wel een benauwde heel nipte 2-1 worden. Dat wordt 90 minuten nagelsbijten op de tribune.

JMD

Phillip Cocu heeft dus het slechtste winstpercentage tegen Heerenveen gedurende zijn PSV-coachtijd.

Satyr

We staan nu 9e omdat we ??n wedstrijd minder hebben dan VVV. VVV heeft een beter doelsaldo, dus als we verliezen staan we 10e (of lager)