F1, IndyCar, Nascar Topic

Satyr

Administrator
Forumleiding
Wel mooi op Twitter, zo'n beetje elke coureur van naam neemt het voor Max op. Mario Andretti noemt het zelfs de 'best overtake in years'
 

Max

Administrator
Forumleiding
Max doet dit jaar toch nergens om mee. Dus waar maken we ons druk om. Gisteren een mooie race en een mooie inhaalactie gezien. Jammer dat hij niet het podium op mocht, maar heel veel verlies je er niet mee.
 

Tobcoach

New member
Mika Salo is de steward die de straf heeft gegeven. Hey, dat is een Fin!

Niet uit de bocht vliegen, Satyr...

Ook Gary Connelly was ??n van de stewards. Connelly is degene die in Japan vorig jaar als steward van dienst naar Mercedes stapte en ze adviseerde om een protest in te dienen tegen Max vanwege 'moving under breaking' t.o.v. Hamilton in de laatste chicane. Ging toen voor P2. Connelly was ook de steward in Mexico vorig jaar, waar Max ook een 'leaving the track and gaining an advantage" tijdstraf kreeg.

Meneer Connelly is duidelijk geen fan van de rijstijl van Max.
 

JMD

Well-known member
Zonde. Gisteren toch weer een keer een GP uitgereden?

Gasly komt weer terug. Blijkbaar heeft TR meer vertrouwen in die Nieuwzeelander dan in Kvyat, want anders zou die Hartley wel plaats hebben gemaakt.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ik bedoel maar. Kvyat zal genoeg op aan te merken zijn maar met die Hartley ga je er toch gewoon op achteruit? Is ook nog is 27 dus om nou te zeggen dat je daar nog toekomst mee hebt.
 

JMD

Well-known member
Hartley heeft er dit weekend helemaal niets van gebakken.
En tevens ex-lid van het RB Junior team.
Overigens heeft hij wel de 24 uur van Le Mans gewonnen, dus sturen kan ie wel.

Vraag me af in welke mate zijn zwakke prestatie te maken heeft met de korte voorbereidingstijd. Ook een Di Resta (toch geen pannenkoek) bakte er weinig van toen hij last-minute moest invallen voor Massa van de zomer. Kan me dus wel voorstellen dat ze Hartley nog 1 kans geven.
 
Bovenaan