FC Twente nieuws

Pascallovic

Well-known member
Niet met zo'n stadion.
Er zullen elke 2 weken inderdaad wel dik over de 20.000 man zitten op de tribunes. Dat halen de clubs PEC t/m Willem II bij lange na niet.

Weet niet hoeveel er van die 29 miljoen naar het spelersbudget gaat, maar je zou zeggen dat je er toch iets meer mee moet kunnen dan wat er nu staat. Inderdaad ook die stijging in de begroting is stuitend te noemen.
 

Makanaky

Well-known member
Kees Rijvers zie ik wel terugkomen, behoorlijk succesvol geweest daar. Anders misschien bij Oliseh proberen?
 

Pascallovic

Well-known member
Wat een kutclub. Een trainer neerzetten met materiaal waarmee hij alleen maar kan falen, om hem vervolgens weg te promoveren omdat hij faalt.
 

De Groene Scout

Well-known member
Uitleg is dat Hake de spelersgroep niet echt beter maakt en dat met dit materiaal er geen problemen mogen zijn om eenvoudig te kunnen handhaven.
Er wordt wel gekeken naar een andere functie voor Hake binnen FC Twente (dat is ook wel zo netjes, want toen niemand erin wilde stappen vanwege gebrekkig materiaal en financi?n, deed hij dat wel).

Assistent Pusic neemt tijdelijk waar. Volgende week zal Fred wel voor de groep staan.
 

De Groene Scout

Well-known member
Nou Verbeek krijgt het ook nog niet aan de praat.
Na eerder deze week al met 2-1 van Stuttgart te hebben verloren te hebben, was vanmiddag Bremen met maar liefst 4-0 te sterk.
Verbeek blijft puzzelen met de formatie en opstelling en heeft aangedrongen bij van Halst op een versterking.
Maher van PSV is serieus in beeld, maar kan pas worden aangetrokken als er spelers vertrekken.
 

De Groene Scout

Well-known member
De zwakke huurling Isaac Buckley-Ricketts van Manchester City mocht in de winterstop wel in Engeland blijven. Verbeek heeft er geen zin in; einde huurperiode dus.
 

Unregistere

Well-known member
Toch mooi twee goals achter zijn naam in de derde divisie zaterdag. Zijn niet veel City-spelers die dat kunnen zeggen. Zal die voorzitter van DVS '33 wel weer woest worden, want juist tegen die club maakte Buckley-Ricketts de winnende.
 
Bovenaan