Morgen speelt ASWH tegen Jong FC Twente. Mogelijk stellen de Tukkers dan Vincent Schmidt op. Wat is de link tussen Schmidt en ASWH?

De Wolf

In het verleden heeft geloof ik een andere Smidt bij Twente gespeeld in de tijd rond die steekpartij met Andre H. Die zal daar wel een verleden hebben gehad omdat hij daar uit de buurt kwam.

Abubakari

Welke speler is topscorer geworden in de Zuid Amerikaanse WK Kwalificatie?

Hint: Messi is het niet. Ik las net dat hij in het laatste anderhalf jaar alle Argentijnse treffers in offici?le wedstrijden gescoord heeft.

Maasveld

Kek.

VVV-PSV zondag. 6 jaar geleden een editie die toch redelijk memorabel was. Een heerschend PSV stond bij rust met 0-2 voor, maar binnen 8 minuten in de 2de helft had VVV deze achterstand omgebogen in een voorsprong. Later maakte PSV nog de 3-3. Wie kreeg die wedstrijd een (volledig terechte) rode kaart?