2045 Macedoni?-Spanje
2045 IJsland-Kroati?
2045 Kosovo-Turkije (in Albani?)

Kielse Rat

Dat had ondertussen al lang minstens 3-0 moeten zijn, maar de Estse keeper, die nochtans zwaar blunderde bij de goal, haalt ze er goed uit.

Forza AZ

Nee, wonnen in 2004 ook al eens met 1-0 van Macedoni? tijdens de kwalificatie voor het WK 2006.
Het speelde in die kwalificatiereeks ook 2 keer gelijk en eindigde zodoende op 5 punten uit 12 wedstrijden.
Wat wel opvallend is, is dat Andorra alleen in WK-kwalificatie wedstrijden punten heeft gepakt tot nu toe. 2x winst en 3x gelijk in 48 wedstrijden, terwijl ze alle 50 wedstrijden in de EK-kwalificatie hebben verloren.

Schaakliefhebber

In de vorige WK-kwalificatie verloor het overigens alle 10 de groepswedstrijden en maakte het zelfs geen enkel doelpunt.
Dat was overigens de enige kwalificatiereeks waarin het land niet wist te scoren.
In alle andere kwalificaties, zowel voor EK als WK, wist het minimaal een doelpunt te maken.

Waaronder overigens een krappe 1-2 nederlaag in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales. Gareth Bale benutte toen in de slotfase een vrije trap en schoot zo zijn ploeg naar de winst.

erka

Straks om 18:00 is het weer zover, de mooiste interland van Europa: Schotland-Engeland

Simon

Administrator
Forumleiding
Engeland stond met 0-1 voor op Hampden Park, maar uit 2 identieke vrije trappen in de 87e en 89e minuut komt Schotland op 2-1

erka

Ze werden helemaal gek daaro, maar het was wel heel erg zwaar onverdiend. Minimaal 2-2 was wel terecht, al had Engeland hier natuurlijk eigenlijk gewoon moeten winnen.