Transfers 2e divisie

Robert Mutzers van De Treffers naar FC Dordrecht. Een aderlating voor De Treffers want het was de beste voetballer die we hadden en scoorde makkelijk. Sportief en financieel gezien een stapje hoger maar in de praktijk eerder een stapje zijwaarts

Verder komt Wouter op den Camp van Juliana'31 naar De Treffers, is een aanvallende middenvelder.
 

Unregistere

Well-known member
Financieel gezien vast geen stapje hoger hoor, FC Dordrecht heeft geen geld. Zal de sportieve uitdaging zijn dus. Zonde voor De Treffers, vind het ook wel een verrassende keuze van hem. Minstens zo verrassend overigens dat FC Dordrecht kennelijk nu wel bij de topamateurs scout.
 
Jawel, maar tegenwoordig hebben ze allemaal een clausule in hun contract laten opnemen: Als ze zich sportief kunnen verbeteren .....
 

Unregistere

Well-known member
FC Lienden vult de selectie aan met drie nieuwelingen. Nick Hak, een aanvaller van FC Dordrecht, komt over. Ook Jesse van Baal (FC Utrecht) speelt na de zomer in Lienden. Tot slot mag Hansie Hansie de topscorer van Magreb '90 verwelkomen. Jawad Bellahsan moet Abderrahim Loukili doen vergeten.

Kozakken Boys vond de huidige zomerse omstandigheden de perfecte aanleiding om een volgende aanwinst te presenteren: Berry Sonnenschein, een linksback van RKTVV, komt naar Werkendam.
 

Unregistere

Well-known member
Spakenburg zal het komend seizoen in de derde divisie gaan proberen met Bert Steltenpool in de spits. Hij komt over van FC Volendam, waar zijn contract niet werd verlengd.
 

de waan

Well-known member
Gewoon doorgaan met bakken geld over de balk smijten dus. :duim:

Rick Bouwmeister naar FC Lisse, leuke transfer voor hem.
 
Jop van Steen gaat van Achilles'29 naar Lienden. Hij is al de achttiende speler die vertrekt bij de degradant uit de Jupiler League.
 

De Groene Scout

Well-known member
De Dijk heeft de vervanger voor Dennis Kaars binnen. Het wordt Jack Tuijp van Volendam.
Verder is De Dijk nog bezig met Quasten van Almere City en doelman Zwarthoed van Groningen.
De ambitie om de 2e club van Amsterdam te worden blijft dus.
 
Bovenaan