Jupiler League: Play offs Promotie/Degradatie!

zwammy

Well-known member
Het geluk aan je kont hangen als je een scheids hebt die de handsbal niet zag. Heerlijk interview met Kwakman trouwens.

Batigoal

De eerste helft was NEC nauwelijks gevaarlijk en wanneer Peters die kopbal maakt, is het gewoon 2-0 en hadden ze die overwinning er waarschijnlijk niet uitgesleept. Jammer dat in de tweede helft alles als een plumpudding in elkaar zakte aan Emmen-zijde. 90 minuten dezelfde kwaliteit leveren is helaas wat te hoog gegrepen.

Ik had meer het idee dat NEC in de eerste helft aan het afwachten was hoe Emmen voor de dag zou komen om vervolgens toe te slaan.

Verder gisteravond al zappend weinig gezien om echt enthousiast van te raken. MVV-Cambuur viel ook tegen.

Laatste 10 seconden, Cambuur krijgt vrije trap aan de zijkant op randje zestien. Schiet die vent hem naar Belgi?.

Dat was wel heel sneu inderdaad.

Jef400

Ach, ik heb die ********** al tientallen malen zien fluiten. Nog nooit een goede wedstrijd van hem gezien. Begrijp ook niet dat ie nog op de loonlijst van de KNVB staat.

Bernardo

Zo, toch wel spanning nu. Toch moeten wij dit kunnen afmaken vandaag. Maar goed, het blijft wel Cambuur en de play offs, gaat vaak mis. Naar 1x de finale rondes gehaald, toen tegen Roda. Daarna in de tweede ronde eruit tegen Go Ahead, in de blessuretijd tegen VVV (Uchebo :hsv:) en na penalty's tegen PEC.

Come on SCC!

zwammy

Blijkt de snelweg afgesloten te zijn :cab: Dus dan zet je alles op alles om eerder op het werk weg te kennen kom je waarschijnlijk nog te laat. Ach ja, vorig jaar was ik ook te laat tegen EVV en toen miste ik de 1-0, dus maar uitgaan van het positieve.