Transfers 2e divisie

Unregistere

Well-known member
Middenvelder Nick Tol zal Spakenburg komende zomer verruilen voor zijn oude club Volendam. De amateurtak uiteraard. Tol kan het spelen op hoog niveau niet langer combineren met zijn werk.
 

Unregistere

Well-known member
Bij Kozakken Boys vertrekken twee keepers. Jesper Hogedoorn gaat naar Quick Boys, Nils den Hartog keert na een huurperiode terug naar RKC Waalwijk. Eerder trokken de Werkendammers al Richard Arends (Spakenburg) aan, nu volgt Aschwin Bakema. Hij is reservedoelman bij Rijsoord en keepte eerder onder meer bij Papendrecht en Nieuw-Lekkerland. Vermoedelijk wordt hij dus de stand-in voor Arends, maar je weet nooit hoe het loopt.
 

Unregistere

Well-known member
Barendrecht ziet Moreno Marengo komende zomer vertrekken naar XerxesDZB (za). Hij speelde niet heel vaak.

Routinier Patrick Stolk be?indigt zijn mooie loopbaan. De 37-jarige verdediger speelde behalve voor Barendrecht ook voor EBOH, Heerjansdam, Capelle en Leonidas.
 

Sjorro

Active member
Eef van Riel keert weer terug bij De Treffers, hij komt van Achilles'29.
Ik hoop dat de spelers van de huidige selectie blijven, maar voor enkele spelers schijnt toch belangstelling te zijn.
 

De Groene Scout

Well-known member
En weer ??ntje van FC Lienden naar Spakenburg:

Spakenburg heeft opnieuw een speler vastgelegd die momenteel uitkomt voor FC Lienden. De 31-jarige Tom van der Neut zal komende zomer de stap maken naar de blauwe kant van De Westmaat. Hij volgt het spoor van Guido van Rijn en Mike Vreekamp. -
 

Unregistere

Well-known member
Koninklijke HFC trekt vleugelaanvaller Dani?l van Son (23) van FC Volendam aan. Speelde dit jaar in het eerste, maar ook diverse keren met Jong FC Volendam in de derde divisie.
 

De Groene Scout

Well-known member
HHC presteert vanavond 2 nieuwe spelers:
- Rens van Benthem (spits van Quick'20)
- Amakodo (centrale verdediger Jong FC Groningen)
 

de waan

Well-known member
Huh, Ven Benthem ging toch naar Twente 2? Of was dat nog niet rond.

Heb trouwens zo mijn twijfels over Van Benthem. Hij scoort veel, maar het is nou niet echt een geweldige voetballer of zo. Ben benieuwd of hij in de tweede divisie ook zo makkelijk scoort.
 

De Groene Scout

Well-known member
Hij had een aanbieding gekregen van Jong Twente, maar is er uiteindelijk niet op ingegaan.
Volledig met je eens dat het vooral voetbal-technisch niet de beste speler is. Maakt veel goals door hard te werken, veel loopacties te maken en doordat Quick'20 ook met snelle vleugels speelde die hem veel bedienden.
Afwachten hoe het gaat bij HHC dat met Rob van der Leij toch ook al wel een sterke spits in huis heeft en bovendien ook nog wel eens voor het 4-4-2 systeem kiest.
Ach, de euro's maken natuurlijk veel goed.
 
Bovenaan