Opmerkelijk voetbalnieuws

Batigoal

Well-known member
Derwin Martina heeft een wel heel kort Engels avontuur gehad. De oud-rechtsback van Jong Ajax en RKC kwam in het afgelopen najaar nog in opspraak met een aantal Nederlandse ploeggenoten vanwege matchfixing, waarna zijn contract bij het Finse Atlantis FC werd ontbonden. Vrijdag tekende Martina bij het Engelse York, maar heeft daar ook zijn contract laten ontbonden, omdat hij niet denkt dat hij in het spelsysteem past.
 

Batigoal

Well-known member
Derry City-aanvoerder overleden

Ryan McBride is op 27-jarige leeftijd komen te overlijden. De verdediger van de Ierse topclub Derry City deed zaterdag mee in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Drogheda United en werd een dag later thuis in bed dood aangetroffen. De doodsoorzaak is nog niet bekend, zo meldt de Derry Journal.

Nadat het nieuws naar buiten kwam, verzamelden zich tientallen fans van Derry bij het huis van McBride bij de Bluebell Hill Gardens en ook diverse anderen hebben hun steun uitgesproken voor de familie en andere nabestaanden. ?Ik kan het tragische nieuws nog altijd niet bevatten. Hij was een krijger op het veld. Ik denk aan zijn familie?, aldus Galway United-middenvelder Gavan Holohan op de sociale media.

?Ik heb hier geen woorden voor. Vreselijk?, schrijft Erin McClean op Twitter. Zij is de vrouw van James McClean, die bij de nationale ploeg van Ierland met McBride samenspeelde. McBride speelde 137 offici?le wedstrijden voor Derry City.

Wat vreselijk. Doet denken aan het overlijden van David Di Tommaso.
 

JMD

Well-known member
http://www.vi.nl/nieuws/rummenigge-dan-komt-er-geen-super-league.htm

Tsja, de EL moet opgepimpt' worden van Rummenigge... Ooit was de UEFA Cup een flink sterk toernooi, simpelweg omdat alleen de kampioen aan de EC1/CL meedeed. Als je dan vervolgens de top4 van de toplanden in die CL gooit en als CL-clubs eisen dat het grote geld naar de CL gaat moet je niet zeuren dat de EL niks voorstelt...
Als je gewoon alleen de top2 van de top8 landen laat meedoen aan die CL dan wordt de EL direct ook sterker, en kan je terug naar 24 CL-ploegen.

Maar dat willen de topploegen niet, die willen op zeker de CL kunnen spelen. Voor Bayern maakt het overigens niet zoveel uit, die eindigen toch altijd wel top 2.
 

Batigoal

Well-known member
C8FvnBiXgAEDh_T.jpg:large
 

De Groene Scout

Well-known member
Sta je elke dag 4 uur voor de spiegel en doe je je uiterste best om er goed uit te zien, komt zo'n kunstenaar (beunhaas) hiermee.

Hahahahahaha
 

JMD

Well-known member
Tja mij zal het nooit lukken dat is 1 ding wat zeker is.

Mij ook niet nee...
Maar als je een kunstenaar in dienst neemt om een buste van je te laten maken (waar is het eigenlijk voor?) dan mag ik toch hopen dat een kunstenaar die daarvoor betaald wordt beter welk aflevert dan dit...
 

Batigoal

Well-known member
Veelvoudig Panamees international Amilcar Henriquez (33) is gisteren voor zijn huis doodgeschoten.
 

Batigoal

Well-known member
Is er een keer een kind dat zijn lootjes w?l weet te verkopen, verkloten zijn ouders het voor hem. ;)
 

JMD

Well-known member
Vanaf 2018/2019 worden alle eredivisieduels voorzien van een videoref. Vanuit Hilversum kijkt de videoref dan mee.
Dan moeten ze dus 9 'kamers' hebben, want zoveel duels worden er natuurlijk op de laatste speelrondes gespeeld.

Mooi systeem.
 

JMD

Well-known member
De bekerfinale in Rusland loopt even totaal uit de hand. Met nog 20s econde te gaan en een al beslist duel ineens een opstootje op rand 16 (zonder dat de bal daar is). Ari (ex AZ) deelt even een karatetrap en een vuistslag uit. Uiteindelijk worden er 4 spelers (2 per ploeg) uit het veld gestuurd...
 
Bovenaan