Niet open voor verdere reacties.

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Excelsior staat 5-2 voor tegen Vitesse bij rust. Hopelijk houden we dit vast, zodat we nog voor het record kunnen gaan!

SC Heerenveen

Mooi zo houden, Kralinger. Kan ik jacht gaan maken op de tweede plaats. Met 4 punten voorsprong in de rust moeten de 3 punten wel gepakt worden.

JMD

1-5 voor, keurig, maar het had nog meer kunnen zijn, had 2-0 voor Twente en 2-1 voor Roda...

Abubakari

Late treffers kosten Ajax (bij TWE-NEC) en Heerenveen (bij RJC-SPA) doelpunten, in plaats van 4-4 staat het dus 2-2.

Kralinger

Excelsior scoort een snelle driepunter in de tweede helft. De stand is nu 8-3. Gezien wat we bij de resterende wedstrijden hebben is de overwinning daardoor binnen. Nog maar 1 punt van het record verwijderd dus!

Maasveld

De overwinning voor de Koelclub is binnen. Broodnodig met het oog op handhaving. Het staat overigens 6-3, maar NEC kan niet meer langszij komen.

Kralinger

Excelsior - Vitesse is 11-8 geworden. We zijn weer flink op schot, het was een erg goede wedstrijd van mijn spelers. Compliment voor hun dat ze na het kampioensfeest direct de focus op deze wedstrijd hebben gezet.

Bernardo

13-10 verloren. Scoren we een keer veel, krijgen we ook veel tegen. Volgende week maar weer verdedigender spelen.

Hoe PES5 erbij komt dat hij heeft gewonnen bij Abubakari begrijp ik niet helemaal.
Het is toch echt 5-1 geworden voor Ajax - SC Heerenveen en geen 4-1 wat hij had voorspeld.