Transfers 2e divisie

De Groene Scout

Well-known member
Spakenburg haalt komende zomer middenvelder Mike Vreekamp op van FC Lienden.
Grote zaterdagclubs met ambiance blijven toch aantrekkelijk voor veel zondag-jongens.
 

Unregistere

Well-known member
Lienden is en blijft ook een favoriet jachtgebied voor Spakenburg en IJsselmeervogels op die manier....

Salim Amerzgiou vertrekt dan weer wel bij Spakenburg. Hij gaat naar DOVO.

En De Treffers neemt na dit seizoen afscheid van Twan Smits. Zijn nieuwe club is nog niet bekend.
 

Unregistere

Well-known member
Richie Basoski (o.a. ex-Kozakken Boys, -RBC en -Baronie) verruilt Barendrecht komend seizoen voor Heinenoord

En de tussentijds bij TEC vertrokken Kay Huijgens heeft van de KNVB toestemming gekregen om per direct voor Achilles Veen te gaan voetballen
 

Unregistere

Well-known member
Koninklijke HFC heeft voor volgend seizoen FC Lisse-spits Steven Olsthoorn aangetrokken. Die heeft het dus snel weer gezien in Lisse, nadat zijn verblijf bij Katwijk ook al beperkt bleef tot ??n seizoen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Die Gortemaker kon wel eens een flinke miskoop zijn voor HHC.
Die jongens speelde in de jeugd bij FC Twente, maar is inmiddels al 5 jaar senior, maar was die 5 jaar ook zo ongeveer voortdurend geblesseerd. Eerst een paar jaar bij Twente, vervolgens bij Heracles en nu bij Achilles'29. In 5 jaar tijd komt hij nog niet aan 10 wedstrijden.
Sterke ermee.
 

Unregistere

Well-known member
Het is sowieso altijd een beetje een gok met spelers van een BVO, zeker als ze daar al vaker in het eerste hebben gespeeld. En met spelers uit de beloften eigenlijk ook, dan moet je goed kijken bij welke club dat is. Spelers van Jong FC Dordrecht kun je bijvoorbeeld beter laten lopen, terwijl je ze van Jong Sparta bijna 'blind' kunt aantrekken, is mijn ervaring over de afgelopen jaren.

Een dossier vol blessureleed lijkt dan op voorhand geen garantie voor een goede match, maar je weet het maar nooit.
 

Unregistere

Well-known member
steefievdbtje kan volgend seizoen weer twee nieuwe spelers aanmoedigen. De verdedigers Tomas Arroyo (Ter Leede) en Sven Verlaan (tussentijds gestopt bij Rijnsburgse Boys) komen naar VVSB.
 

Unregistere

Well-known member
Excelsior Maassluis heeft zich versterkt met Gerwin Lake, beter bekend als Smally Lake. Een razendsnelle aanvaller, die overkomt van Oude Maas. Tot de winterstop speelde hij voor de beloften van FC Dordrecht.
 

Unregistere

Well-known member
Barendrecht haalt Hoek-verdediger Lionel Fitsch uit Zeeland. Nuttige speler, kan op diverse posities achterin uit de voeten.

Spits Bart Fiegel is per direct gestopt. Hij kwam nauwelijks in actie door diverse blessures. Een paar jaar terug stopte hij ook al, maar Adrie Poldervaart haalde hem toen over toch weer te gaan voetballen. Hij kwam toen naar Barendrecht, vooral als breekijzer. Maakte wel dit fraaie doelpunt in een oefenpotje:


Even scrollen naar ongeveer 1.06.
 
Laatst bewerkt:

De Groene Scout

Well-known member
Moet in ieder geval wel iemand met aardig zakje geld zijn. Raterink en Goorman komen immers niet voor enkel een schoenen bon en trainingspak.
 
Bovenaan