• Opiniepeiling gesloten .

PES5

Administrator
Forumleiding
Wat een zaadpot. Alhoewel het voor rust best goed was. Toen had Heerenveen ook minimaal twee keer moeten scoren. Dan loop je eroverheen. Groningen speelde betonvoetbal met alle mensen op eigen helft en gokken op een counter of corner. Daar ging Heerenveen niet goed mee om. Reza stond ingesloten en het werd met de minuut slordiger en langzamer. Nu had je Veerman mooi kunnen gebruiken voor plan B, maar die is nog geblesseerd.

Ik begreep van erka dat Groningen dit voetbal thuis ook speelt. Ik snap daarom nu wel waarom al die mensen thuisblijven daar.

Ska P 187

Well-known member
Vitesse staat al een tijdje op 1-0 dankzij Baker stelletje lamlullen.
Ik kan beter teletekst gaan kijken als hier meelezen.

PES5

Het is misschien op papier zo. Heerenveen geeft daadwerkelijke aantallen, Groningen niet. Seizoenkaarthouders die hier niet scannen, worden niet meegerekend.

JMD

1-2 Assaidi. Wat een juweel, wel fout van de keeper

Vitesse op 2-0. Gat naar plek 4 wordt groter. Mooi. En Utrecht en Vitesse en Twente sluiten zo te zien aan. Laat NEC ook maar aansluiten.

Batigoal

Tweede helft is het echt niets meer voor Ajax. Ze zullen dan ook niet doordrukken en een flinke score neerzetten. En dat terwijl Bosz daar van te voren zo'n naam in had. Dat valt vies tegen dit seizoen.

Ivanhoe

Active member
Terwijl Feyenoord eigenlijk een puntje extra voor staat op doelsaldo. Dit zijn de wedstrijden om daar op in te lopen.