Engelse bekertoernooien

Status
Niet open voor verdere reacties.

JMD

Well-known member
Dus maar maximaal 11 PL-clubs bij de laatste 16. Mooi.

Paar echte derby's: Chelsea - Brentford, Derby - Leicester. Verder kan je met enig fatsoen Millwall - Watford ook een Londense derby noemen.
Met mogelijk SOuthampton - Arsenal en Palace - City staan er 2 pittige uitduels te wachten voor Wenger en Guardiola.
Man United, Chelsea, Tottenham en Liverpool (als die ploeg de replay bij Plymouth wint) hebben op papier een eenvoudige loting.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Mwah, Millwall - Watford kan je niet echt een derby noemen. Allereerst ligt Watford officieel niet in London. Daarnaast liggen Millwall en Watford zo ver uit elkaar dat zelfs als je Watford London noemt, het nog steeds niet echt een derby is.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
30 kilometer. In Friesland is het een derby

Ja, maar als je kijkt naar hoeveel andere clubs er minder dan 30 kilometer van beiden verwijderd zijn, is het al geen derby meer te noemen. Daarnaast is er ook niet echt een rivaliteit tussen die 2.
 
Laatst bewerkt:

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Overlappen die voetbalvelden in Londen? ;)

Er zijn diverse competities in London waar de meeste of zelfs alle wedstrijden op 1 veld/sportpark gespeeld worden. ;)

Het niveau van die competities is wel iets lager dan dat van Millwall of Watford trouwens...

(oeps... 30 km uiteraard :oops:)
 

Kielse Rat

Well-known member
Liverpool verliest in Southampton en mag over twee weken nog vol aan de bak wil het de finale tegen hoogstwaarschijnlijk Manchester United spelen.
 

ALenstra

Well-known member
De BBC zal 3 wedstrijden live uitzenden:
vrijdag 27 januari Derby County-Leicester City, 20.55
zondag 29 januari Millwall-Watford, 13.00
zondag 29 januari Bolton Wanderers-Manchester City als Bolton de reply tegen Crystal Palace wint, anders Manchester United-Wigan Athletic, 17.00
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
AFC Wimbledon of Sutton United - Leeds is ook live op TV (alleen niet op de BBC, maar zal dus wel op Fox in NL zijn), op zondag 15.00 uur.

Normaal wachten ze tot de replays afgelopen zijn voor ze de laatste live-wedstrijden bepalen. Dat heeft ironisch genoeg te maken met een loting van AFC Winbledon. Toen wij nog in de Conference zaten, kwam er uit de loting van de 2e ronde AFC Wimbledon of Ebbsfleet - MK of Stevenage. ITV legde toen grof geld neer om AFC Wimbledon - MK te kunnen laten zien, waarbij ze het risico namen dat de replays anders uit konden pakken. AFC Wimbledon versloeg vervolgens Ebbsfleet, maar Stevenage won verrassend van MK. Hierdoor was er dus flink geld neergelegd voor AFC Wimbledon - Stevenage waar geen hond naar keek. De penningmeesters van beide clubs zullen het niet zo heel erg gevonden hebben. Sindien wachten ze vaak op de replays voor ze TV uitzending bepalen van potentieel interresante wedstrijden.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
AFC wimbledon verliest thuis van Sutton. Met 10 man en in de laatste minuut.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan