Oefenwedstrijden amateurvoetbal

Unregistere

Well-known member
De meeste namen komen wel overeen (90% ongeveer). Maar inderdaad, in die andere regionale Cup lootten wij tegen Poortugaal zaterdag en die trokken zich terug. Dus het valt zeker in Overmaas te prijzen dat ze toch zijn gekomen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Gisteravond (mooi voor de sneeuw) heeft HSC'21 in Aalten nog even geoefend tegen zaterdag 1e klasser AZSV. Het werd 1-1.
 

bqandy

Well-known member
Toch wel opvallende uitslagen. Vooral die 5-7 bij de reserveteams.
In de competitie is Be Quick 1887 2 ongenaakbaar.

Ik heb geen flauw idee met wie er is gespeeld. Oefenpotjes zijn doorgaans leuk voor de technische staf; niet voor het publiek. Vaak speelt BQ de eerste helft in deze periode (niet in de zomer ter voorbereiding) met de sterkste elf en daarna is het invallen geblazen. Ik kreeg na de ruststanden bijna het idee dat halve elftallen van BQ naar een ander veld zijn gegaan. Doel was bijna alle spelers een uur te laten spelen.
Bij rust stond BQ 1 namelijk met 1-0 voor en dus 1-3 verlies.
Rust bij BQ2 was 1-5 voor Odin en uiteindelijk 5-7.

Dinsdag tegen FC Groningen 2 op Corpus. Kijken wie dan de wei in gaan met speciale GPS hesjes.

Nog een "Spaans potje": Juliana 31 - De Bataven 4-3
 

Unregistere

Well-known member
Afgelopen zaterdag in Marbella:

GVVV - ASWH 3-0

Flinke nederlaag wel. GVVV begon heel sterk en kwam al binnen twintig minuten op 2-0. Toen kwamen we er ook niet echt aan, zoals GVVV toen speelde vond ik ze de beste amateurploeg die ik dit seizoen tegen ons heb gezien. Daarna kwam het meer in evenwicht, maar was het al min of meer gelopen. Paar grote kansen voor ons, maar geen goals, en toen uiteindelijk nog 3-0. Jammer, maar ook een leerzaam potje uiteraard. Helaas misten we drie spelers wegens blessures, wel kon Shabir Isoufi zijn rentree maken.
 

Unregistere

Well-known member
Capelle heeft ook geoefend in Marbella en verloor daar van het Spaanse Malaka CF. Dit team speelt op het vijfde niveau in Spanje en won met 3-2 van Capelle. Naar verluidt waren de Spanjaarden keihard. Capelle was niet volledig, opmerkelijk genoeg is niet heel de selectie meegereisd.
 

bqandy

Well-known member
Ik kreeg na de ruststanden bijna het idee dat halve elftallen van BQ naar een ander veld zijn gegaan. Doel was bijna alle spelers een uur te laten spelen.
Bij rust stond BQ 1 namelijk met 1-0 voor en dus 1-3 verlies.
Rust bij BQ2 was 1-5 voor Odin en uiteindelijk 5-7.

Bovenstaande is dus ook nog daadwerkelijk gebeurd hoorde ik vanavond. Overigens ook door Odin.
Uitslagen van dinsdag:
Jong FC Groningen ? Be Quick 1887 3-1
vv Heerenveen ? ONS Sneek 1-0
HSC?21 ? Loctur et Emergo 3-1
Quick?20 ? Excelsior?31 2-2
Alverna ? OSS?20 2-4
Alcides ? Achilles 1894 3-0
DOS?37 ? Tubantia 3-1
Stevo ? Victoria?28 3-3
 

bqandy

Well-known member
Bij Jong FC Groningen - Be Quick 1887 ging het aardig gelijk op voor rust. Na een half uur scoorde Romano Djababoe met een halve omhaal na een mooie voorzet van Chris Tiesinga. Na een uur wisselde BQ vier spelers bij een vrije trap en meteen de 1-1 om de oren. Daarna was het eenrichtingsverkeer richting BQ doel en liep Jong FCG uit naar 3-1.
 

Jozsef

New member
Excelsior 2 tegen Excelsior Maassluis werd op Woudestein 2-0 voor de Kralingers. Toch wel een paar aardige spelers actief.

C11B2izXAAE3T5x.jpg
 
Bovenaan