[Geruchten] Buitenlandse geruchten

Batigoal

Well-known member
Veel transfers staan er nog te gebeuren in de laatste 2 dagen van de transfermarkt. Zo haalt Watford met Sven Kums en Okaka twee spelers uit de Belgische competitie, maar waarschijnlijk worden beiden gelijk verhuurd aan zusterclub Udinese. FC Bayern M?nchen doet eenzelfde constructie door Gnabry te kopen van Arsenal en hem te stallen bij Werder Bremen. Linksback Marcos Alonso van Fiorentina is in Londen om medisch gekeurd te worden en te tekenen bij Chelsea. Voor Nasri geldt hetzelfde in Sevilla.

Ex-Ajacied Sigthorsson moet dan weer de nieuwe spits worden van Galatasaray, die overigens Cheikh Tiot? medisch hebben afgekeurd. Konoplyanka zal na een jaar weer vertrekken uit Sevilla.
 

Batigoal

Well-known member
Dit soort absurde geruchten krijg je dus vandaag: Chelsea zoekt nog een centrale verdediger en zou volgens Sky Sports een bod van €35 miljoen hebben gedaan om David Luiz terug te halen uit Parijs. :eek:mg:
 

ALenstra

Well-known member
Bayern Munchen zou voor volgend seizoen Sebastian Rudy en Niklas Sule van Hoffenheim overgenomen hebben volgens Bild.
 

ALenstra

Well-known member
Dimitri Payet zou bij West Ham United aan werkweigering doen om een transfer af te dwingen, aldus zijn manager Slaven Bilic.
 

Batigoal

Well-known member
Patrick van Aanholt verkast hoogstwaarschijnlijk naar Crystal Palace. Is voor de linksback niet zo'n verbetering, maar Sunderland wil hem graag verkopen zodat ze wat geld hebben om allemaal troep te kopen.
 

ALenstra

Well-known member
Kevin Diks keert mogelijk voor een half jaar terug naar Vitesse. Vitesse en Fiorentina bespreken een verhuur en zouden al bijna rond zijn.
 
Bovenaan