De Voetbalquiz

Status
Niet open voor verdere reacties.

de waan

Well-known member
Welke international van Kameroen speelde bij Toulon niet meer dan drie wedstrijden in het seizoen voorafgaand aan het WK waarin hij een basisplaats had.
 

Makanaky

Well-known member
Actief op 6 continenten, waaronder ook op het hoogste clubniveau in een groot Europees voetballand. Dat kan zelfs Lutz Pfannenstiel niet zeggen.
 

Makanaky

Well-known member
Bermuda, Chili, Bolivia, Venezuela, Trinidad en Tobago, Grenada, Antigua en Barbuda, Botswana, Australi?, Nieuw-Caledoni?, Nepal, Tonga, Tanzania, S?o Tom? en Principe, Ghana, Fiji, Zimbabwe, Mauritius, Rwanda en Samoa maakt zelfs 20! Deed hij gewoon tussen het trainen van Bundesligisten als Schalke, HSV, 1860 en Vfb Stuttgart in.

De door Sepp Herberger opgeleidde Gutendorf was trainer van Chili ten tijde van de beruchte WK-kwalificatiewedstrijd in '73 tegen de Sovjet-Unie toen laatstgenoemden niet wilden spelen vanwege de anticommunistische coup en de grootschalige martelingen in het stadion. Van de FIFA moest er echter w?l worden afgetrapt, waardoor we een team in vol ornaat zien dat de bal in een leeg net werkt. 1-0, Chili naar West-Duitsland.

In 2012 bood de toen 85-jarige zich nog aan voor het hoofdtrainersschap bij het kwakkelende MSV Duisburg. Op dit moment traint der Rudi het eerste offici?le vluchtelingen-team van Duitsland.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan