Wat is er gebeurd met?

De Groene Scout

Well-known member
Zag net dat Steven Ezequiel Voogel (SS-Vogel) vandaag jarig is. Hij is blijkbaar ook nog de beheerder (of oprichter) van onze facebook-pagina.
Iemand nog wel eens contact met hem?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Oplichter? Ik ben even kwijt hoe dat ook alweer zat. Vraag het wel eens aan iemand buiten het forum om onder het genot van een biertje.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Vertel! Virtuele schandpaal! :duim:

Hij zou voor mij en Tim ijshockeyshirts regelen, hij had een account bij een online shop. Na heel veel smoesjes en de meest bizarre verhalen, was het gewoon onzin en zat hij in geldnood. Bleek dat hij dat soort ongein bij meerdere mensen had geflikt en niet iedereen was zo coulant als ons. Ik heb zowaar m'n geld nog terug gekregen.

En dan is er dat filmpje van de verloting nog. Had hij online, via Youtube geloof ik, een verloting van shirts. Eerst ging dat goed, zag je hem gewoon de lootjes in een emmer ronddraaien en trok hij een paar winnaars. De 'hoofdprijs' ging echter anders, hij zocht heel opzichtig naar een briefje aan de rand van de emmer en mag jij raden wie de winnaar was... ;)
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wat is er gebeurd met?

Ik mag dat wel, de echte VOC ondernemersmentaliteit.

Gewoon even de lui uit de provincie bij de neus nemen. Inmiddels lijken de geldproblemen over. Hij vliegt om de haverklap naar Amerika zie ik op Facebook voorbij komen. Zijn VOC mentaliteit pakt voor hem niet verkeerd uit.
 
Bovenaan