De Voetbalquiz

Status
Niet open voor verdere reacties.

De Wolf

Well-known member
Tijdens de oefenwedstrijden dit seizoen had PSV wel succes vanaf 11 meter. Wie maakten de strafschop en wie waren de tegenstanders?
 

De Wolf

Well-known member
Die wedstrijd niet

Zijn twee wedstrijden met een pingel genomen door twee verschillende spelers.
 

De Wolf

Well-known member
Zit een keer de Jong tussen

Een pot tegen een Nederlandse club en een tegen een buitenlandse club
 

Abubakari

Well-known member
Van mij mag je Googlen

Dat is toch niet de bedoeling van de voetbalquiz? Pittige/leuke vragen die je weet (of raadt) maar niet die je opzoekt op Google.
Geef de oplossing maar, stel ik wel een nieuwe Nederland-Frankrijk vraag.

E?n dag na de dood van nummer 14 won Frankrijk met 2-3 van Oranje, nummer 14 Matuidi maakte de winnende. Wie debuteerde dat duel in Oranje?
 

Unregistere

Well-known member
Feyenoord A1 werd in 2013 mede door een hattrick van Vincent Janssen tegen uitgerekend AZ A1 kampioen. Het werd 0-4 in de kampioenswedstrijd. Janssen speelde overigens rechtsbuiten, want Feyenoord zag in Wessel Dammers een betere spits. Maar dat terzijde. Net als het feit dat Janssen een publiekswissel kreeg en werd vervangen door de nu voor ASWH spelende Robbert Olijfveld ook een voetnoot is.

In dat team van de kampioenswedstrijd speelde nog een voetballer die zich inmiddels international mag noemen. Welke speler van Feyenoord A1 uit 2013 is dat?
 

Unregistere

Well-known member
Karsdorp is de juiste man inderdaad!

De Jong (80. Franken); Lopes Cabral, Van Beek, Maatsen, Woudenberg; Dekker (45. Thong), Sleegers, Knoester (75. Tichem); Janssen (75. Olijfveld), Dammers (50. Gomez Nieto) en Karsdorp
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan