Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Eindelijk een dikke klapper 17-0 van Feyenoord gewonnen. Er waren er schijnbaar niet veel die wisten dat er dit weekend gewoon gespeeld werd en ik kan wel zeggen dat we daar goed van geprofiteerd hebben.

PES5

Administrator
Forumleiding
Nou, zeg dat wel. PSV even naar huis gestuurd met 15-3. Wanneer komt de stand?

FC Zwolle Ole

FC Zwolle Ole gaat genieten van een drie weken welverdiende vakantie.
Maar zal de tussen en eindstanden online zetten.
In de weekeinden ga ik mijn team bijstaan en weer volop voor de drie punten.
Met dit weekend de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (reinoud) als eerste.
We blijven ondanks de vorige keer de eerste nederlaag geleden te hebben volop gaan voor rechtstreekse handhaving.

Hankie

Wel top dat er dit weekend en extra promotie beschikbaar was. Jammer voor DGS maar goed

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Pascallovic

Door dat doelpunt van Haller in blessuretijd 6-4 achter in plaats van 4-6 voor:hsv::hsv::hsv:

Door het doelpunt van Heerenveen in de blessuretijd geen 7-7, maar 7-5 achter bij rust:hsv::hsv::hsv:

Laatst bewerkt:

JMD

PSV bij rust 3-5 voor in Nijmegen. Had 3-7 kunnen zijn als het gewoon 2-1 was gebleven in Friesland. Aan de andere kant had ik mazzel met PEC - Utrecht...

fortuna1987

Sittardia trakteert koploper Leonidas op een 4-8 achterstand. En als Heerenveen niet zo ijverig was geweest in de laatste minuut was het zelfs 4-10 geweest.

Maasveld

Ongekend, Banshee en ik hebben bij 8 wedstrijden precies dezelfde uitslag ingevuld. De 9de wedstrijd was verder niet beslissend dus het wordt een gelijkspel. Dankzij de 3-1 van Goochannejad loop ik de overwinning mis.

Marinos

AZ heeft er alvast 8 in liggen. Fred 'Kroket' Friday voorlopig de grote man met 8 ballen in het mandje.

Maasveld

Ware het niet dat ik tegen het Heerenveen van PES5 moet en gewoon met 6-8 voorsta. Het kan nog een gelijkspel worden, maar dan moet Ajax-Vitesse in 3-1 eindigen.