De Voetbalquiz

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Het goede antwoord is al gegeven, er zijn behalve Peter van Velzen en Jack Tuyp geen andere spelers die 3 keer topscorer zijn geweest.

Satyr mag een vraag stellen.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ik zou zweren dat er stond 'welke twee andere spelers'. Vandaar mijn 'Jack Tuyp zal er wel bij zitten' ipv 'Jack Tuyp' als antwoord.

Maar goed, nieuwe vraag: Op het WK van 1958 deden maar 16 landen mee. Liefst een kwart daarvan bestaat tegenwoordig niet meer, of heeft een andere naam gekregen. Noem deze landen
 

Sensini

Active member
[...]Op het WK van 1958 deden maar 16 landen mee. Liefst een kwart daarvan bestaat tegenwoordig niet meer, of heeft een andere naam gekregen. Noem deze landen

Je had de vraag ook voor 1962 kunnen stellen, het antwoord was hetzelfde geweest. Of 1974, maar dan was het antwoord gedeeltelijk anders geweest.
 

Abubakari

Well-known member
Kingsley Coman kan vanavond in dienst van Frankrijk zijn clubkeeper Manuel Neuer passeren. Het gebeurde tijdens een EK pas twee keer dat een speler zijn clubkeeper passeerde. Samir Nasri van Manchester City (in 2012 tegen de Engelsman Joe Hart) deed dat in 2012, maar welke speler was de eerste die dat deed?
 

de waan

Well-known member
Leuke vraag. Zo leuk dat ik me niet kon beheersen en hem heb opgezocht.

Ik zal hem dus aan iemand anders overlaten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan