De halve finale over twee wedstrijden: PEC Zwolle - Vitesse

gevegt

Well-known member
Vitesse was het eerste half uur duidelijk beter, maar na het doelpunt van PEC gaat het redelijk rommelig gelijk op.

gevegt

En de terechte gelijkmaker. Hahn gaat niet geheel vrijuit, om het maar mild te zeggen.

gevegt

Tellen uitdoelpunten eigenlijk dubbel in deze twee wedstrijden als het doelsaldo gelijk is?

Mommiej

En bedankt Van Boekel. Voor rust 2x NIET rood trekken voor Vitesse en nu geen penal. Jans is TERECHT PISLINK

gevegt

Nu PEC weer met twee goede kansen.
Leuke wedstrijd met twee ploegen die willen en kunnen voetballen.

Hup PEC!

gevegt

Als ik de berichten goed begrijp, twijfelt Necid weer of hij bij PEC wil blijven. Indien dit waar is, zet ik gratis en voor niets zijn koffer in de trein richting heel ver buitenland.

gevegt

Ondanks de blunders van de scheids, was Vitesse vanavond gewoon beter.
Zondag zal het anders zijn!

Hup PEC!

Forza AZ

Ja, de normale regels van de Europacup tellen in de play-offs. Bij een gelijk aantal doelpunten wint dus de ploeg die de meeste uitdoelpunten heeft gemaakt.

delmaestro

Vitesse was de betere ploeg in mijn ogen. Ik vind de winst dan ook terecht...

De eerste 20 minuten waren voor de Arnhemmers. Daarna zwakte het wat af. De goal van PEC kwam een beetje onverwachts, mede mogelijk gemaakt doordat het misgaat in de opbouw waarbij de bal van de voet van Pr?pper springt. Wel fraai afgestraft trouwens door Van der Werff. Ik vond de duels tussen Lukoki en Achenteh wel leuk om te zien. Achenteh leek hem niet helemaal in zijn zak te hebben, maar Lukoki maakte nog weleens de verkeerde keuzes of mistte het overzicht.

In de tweede helft vond ik Vitesse steeds sterker worden, en na de dubbele wissel in de 60e minuut werd PEC overklast. Om die reden denk ik dat 1-2 een correcte afspiegeling is...