De (tijdelijke) trainer van Ajax: John van 't Schip

vakx2.0

Banned
Is er al een bookie geopend "Welke trainer volgt De Boer op bij Ajax?"

Ik zet m'n geld op Bosz. Verwacht geen exotische verrassingen (al zou dat niet eens zo verkeerd zijn) of konijnen uit de hoge hoed.
 

Marinos

Well-known member
In het AD noemt Kenneth Perez Jorge Sampaoli als een wenstrainer voor Ajax. Het zou wat zijn als Ajax het zou aandurven om een buitenlandse trainer aan te stellen. Bielsa zou wellicht teveel van het goede zijn gezien zijn ruzies in het verleden bij bijna al zijn clubs, maar Sampaoli komt qua tactiek dicht in de buurt en bovendien laat hij zijn clubs erg aantrekkelijk voetballen. Maar men zal wel per se voor een Nederlandse trainer willen gaan.

Wie is dat? Sampaoli dus?
 

vakx2.0

Banned
Ben het wel met Kieft eens... Ronald moet z'n broer niet overal in de etalage zetten en Frank zou niet moeten willen dat hij door z'n broer publiekelijk wordt gepromoot.
 

JFK

Well-known member
Het zal mij benieuwen. Ik vind hem een goede trainer, maar of hij geschikt is voor Ajax vraag ik me af. Je kan met Bosz zo maar met 5-0 winnen van PSV om vervolgens de weer er op met 0-4 te verliezen van Ajax. Het zullen mooie wedstrijden worden denk ik.
 
Bovenaan